Λάρισα: Έξω φρενών ο οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ με μαθητές δημοτικού – «Δεν μπορώ να γυρίζω με πονοκέφαλο».

Ο οδηγός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, ήταν εκνευρισμένος επειδή οι μικροί μαθητές είναι ζωηροί και κάνουν φασαρία μέσα στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στην οδήγηση…

Όλα σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας ενός εξάχρονου παιδιού, έγιναν χθες (14-11-2019). Όπως υποστηρίζει, ο οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ της Λάρισας, εξαπέλυσε ύβρεις προς τις μητέρες των παιδιών δημοτικού σχολείου, όταν άφηνε τα παιδιά στο συγκεκριμένο χωριό μετά το δρομολόγιο Κοιλαδα -Ραχούλα- Μανδρα – Κουτσοχερο.

Να σημειωθεί ότι το δρομολόγιο γίνεται καθημερινά καθώς τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο σε διπλανά χωριά και μεταφέρονται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Ο οδηγός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, ήταν εκνευρισμένος επειδή οι μικροί μαθητές είναι ζωηροί και κάνουν φασαρία μέσα στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στην οδήγηση, ενώ στο λεωφορείο υπάρχει συνοδός από το ΚΤΕΛ που προσέχει τους μαθητές η οποία όμως σύμφωνα με την καταγγέλλουσα αντί να προσέχει τα παιδιά και να τα συνετίσει ασχολούνταν με το κινητό της.Αναλυτικά η καταγγελία της μητέρας

«Οδηγός του ΚΤΕΛ Λάρισας κατά το δρομολόγιο Κοιλάδα -Ραχούλα- Μάνδρα – Κουτσόχερο άρχισε να εξαπολύει ύβρεις κατά των μαμάδων που περίμεναν να παραλάβουν τα παιδάκια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! Συγκεκριμένα, φωνάζοντας σχεδόν ουρλιάζοντας έλεγε να συνετίσουν τα παιδιά τους και ότι δεν μπορεί να έχει πονοκέφαλο από τις φωνές τους και πως άλλη φόρα δεν θα τα ξαναβάλει στο λεωφορείο έτσι ώστε να αναγκάζονται οι ίδιες να τα πηγαινοφέρνουν!

Η δε συνοδός δεν έπαιρνε θέση και σε ερώτηση των γονέων για τον ρόλο της απάντησε πως δεν μπορώ να μιλήσω διότι “την έχουμε βάλει στο μάτι”!

Σε όλη την διαδρομή η συνοδός ασχολούταν με το κινητό της! Έπειτα οι γονείς απευθύνθηκαν στον σταθμάρχη ο οποίος επιβεβαίωσε πως όντως είναι ατίθασα τα παιδάκια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ τα οποία έχουν συνοδό καθ’ όλη την διαδρομή!

Τέλος η συγκεκριμένη συνοδός δεν ασκεί τα καθήκοντα της με αποτέλεσμα να παραπονούνται οι γονείς στο ΚΤΕΛ χωρίς όμως να δίνει λύση το ΚΤΕΛ».

Πηγή: onlarissa.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ