Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Για την πρωτιά του ομίλου στο ATP Finals o Στέφανος.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα (15/11, 16:00 NewsIt.gr, CosmoteSport 6) τον Ράφαελ Ναδάλ για το ATP Finals στο Λονδίνο, στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου που θα κρίνει και την πρώτη θέση σε αυτόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά, αντιμετωπίζει σήμερα (15/11, 16:00 NewsIt.gr, CosmoteSport 6) τον Ράφαελ Ναδάλ που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για εξασφαλίσει την πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος προκρίθηκε χθες (14/11) εις βάρος του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ελληνας τενίστας, έχει ήδη προκριθεί όπως αναφέραμε αλλά μπορεί να τερματίσει πρώτος ακόμη και σε περίπτωση ήττας. Αυτό θα συμβεί αν ο Ζβέρεφ να κερδίσει τον Μεντβέντεφ, στο άλλο ματς του ομίλου που θα διεξαχθεί στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Ο όποιος πάντως καταλήξει στη δεύτερη θέση του ομίλου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντομινίκ Τιμ στα ημιτελικά.

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς  έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες στις αναμετρήσεις του με το Ναδάλ αλλά η μοναδική του νίκη  ήταν ιδιαίτερη καθώς είχε έρθει στο… σπίτι του Ισπανού, στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ