Σε ετοιμότητα ο Δήμος Θεσσαλονίκης για έκτακτα καιρικά φαινόμενα – Αυτοψία Ζέρβα


Την ετοιμότητα του στόλου των οχημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης για ενδεχόμενη χιονόπτωση και παγετό, ενόψει της χειμερινής περιόδου, επιθεώρησε, το πρωί, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας, συνοδευόμενος από τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους Καθαριότητας, Νίκο Ζεϊμπέκη και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Μωυσίδη, παρακολούθησε -παρά τη σημερινή ηλιοφάνεια- την άσκηση αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων. Δήλωσε, μάλιστα, από το αμαξοστάσιο της Πυλαίας πως “οι δημότες δεν θα μείνουν ποτέ απροστάτευτοι”.

“Κάναμε την άσκηση για να μην πιαστούμε στον ύπνο. Όλοι εμείς, σε περίπτωση χιονιά και παγετού θα κληθούμε να κρατήσουμε την πόλη ανοιχτή. Οι δημότες της Θεσσαλονίκης δεν θα μείνουν ποτέ απροστάτευτοι” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τον στόλο των οχημάτων, που είναι δώδεκα φορτηγά, εκ των οποίων τα έξι γίνονται αλατιέρες, ένα πολυμηχάνημα, οκτώ αγροτικά διπλοκάμπινα με αλατιέρες, πέντε υδροφόρες αλατιέρες και πέντε υδροφόρες με 4×4 που παίρνουν αλατόνερο, ενώ έγινε αναφορά και στην επάρκεια αλατιού. Ήδη στις αποθήκες του δήμου βρίσκονται 500 τόνοι αλάτι.

φωτογραφίες: thestival

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ