Τσιτσιπάς – Ναδάλ LIVE: Για την πρωτιά και για να γράψει… ιστορία ο Στέφανος.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ράφαελ Ναδάλ στο τελευταίο ματς του ομίλου «Andre Agassi» για το ATP Finals στο Λονδίνο. O νικητής θα πάρει και την πρώτη θέση στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά. Στέφανος έχει ήδη προκριθεί αλλά ο Ισπανός, παρ»ότι εξασφάλισε το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη μετά τον χθεσινό (14/11) αποκλεισμό του Τζόκοβιτς θέλει εκτός της δικής του νίκης και νίκη του Μεντβέντεφ κόντρα στον Ζβέρεφ απόψε (22:00) για να προκριθεί. Ο Τσιτσιπάς σε περίπτωση ήττας θα είναι πιθανότατα δεύτερος και θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ στα ημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ράφαελ Ναδάλ στο ATP Finals στο Λονδίνο με έπαθλο την πρώτη θέση του ομίλου και ένα ματς κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας έχει ήδη προκριθεί ότι κι αν γίνει και απλά θα κριθεί η αν θα καταλάβει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση του ομίλου και κατ’ επέκταση αν θα αντιμετωπίσει τον Φέντερερ ή τον Ντομινίκ Τιμ στα ημιτελικά.

Ο Ναδάλ “καίγεται” για τη νίκη ενώ θέλει και νίκη του Μεντβέντεφ επί του Ζβέρεφ σήμερα το βράδυ (15/11, 22:00) για να προκριθεί ως πρώτος από τον όμιλο, με τα σενάρια ισοβαθμίας ωστόσο να είναι πολλά.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

Ο Τσιτσιπάς έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες στις αναμετρήσεις του με το Ναδάλ αλλά η μοναδική του νίκη ήταν ιδιαίτερη καθώς είχε έρθει στο… σπίτι του Ισπανού, στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ