ΣΥΡΙΖΑ για Φρουζή: «Τόση προσπάθεια έκανε, να μην τον ανταμείψει η κυβέρνηση»;

Με μια άτυπη ενημέρωση – φαρμάκι, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στις εξελίξεις γύρω από την κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή στην Προανακριτική για την Novartis, με σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

“Πολεμική” η τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην Προανακριτική για την Novartis.Αναλυτικά αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

“Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος με το «δώρο» του για τους υπόδικους που ελέγχονται για ξέπλυμα πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν.

Πριν από λίγο, ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis, κ. Φρουζής παραδέχθηκε ότι θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία με βάση τη διάταξη που ψήφισε προχθές ο κ. Μητσοτάκης.

Click4more: Φρουζής: Ήμουν απαραίτητος στο σενάριό τους – Ήθελαν να πλήξουν τους 10

Είχε δίκιο τελικά η κυβέρνηση ότι και εμείς και οι Financial Times κάναμε λάθος. Η διάταξη όντως δεν αφορούσε μόνο «υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές», αφορούσε τελικά και τον βασικό κατηγορούμενο της Novartis κ. Φρουζή!

Τόση προσπάθεια έκανε ο άνθρωπος τις τελευταίες μέρες να κατασκευάσει το αφήγημα της σκευωρίας, να μην τον ανταμείψουν κάπως;

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε στη Βουλή την επόμενη Παρασκευή ο κος Μητσοτάκης να δώσει και αλλά ονόματα και διευθύνσεις των ευνοούμενων του.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here