Νυχτερινό σαφάρι ελέγχων στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, μετά από καταγγελίες κατοίκων.

Οι έφοδοι έγιναν μετά από καταγγελίες πολιτών για παραβάσεις ωραρίου, όχληση και απουσία αναγραφόμενων τιμών σε διάφορα προϊόντα, στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Σε αυτούς έλαβαν μέρος μικτά κλιμάκια αποτελούμενα από υπαλλήλους της περιφέρειας Αττικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων.

Οι νυχτερινοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε 8 καταστήματα mini market και παντοπωλεία στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα την Τρίτη (12.11.2019), Τετάρτη (13.11.2019) και Πέμπτη (14.11.2019) από τις 22:30 έως τις 02:00.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκαν δύο αγορανομικές παραβάσεις για ελλείψεις τιμών για τις οποίες θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, όπως και για τις διαπιστωμένες παραβιάσεις του ωραρίου λειτουργίας και κοινής ησυχίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Δημόπουλος δήλωσε ότι “η αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής θα είναι άμεση στις καταγγελίες των κατοίκων, οι οποίες θα ελέγχονται και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές”.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here