Σκηνοθετικό ντεμπούτο κάνει ηθοποιός του «The Big Bang Theory»


Η Μάιμ Μπιάλικ (Mayim Bialik), γνωστή για τον ρόλο της ως Έιμι στην τηλεοπτική σειρά «The Big Bang Theory», πρόκειται να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την κωμωδία «As Sick Like They Made Us» και έχει συγκεντρώσει σπουδαίους κινηματογραφικούς αστέρες για την ταινία της.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Ντάστιν Χόφμαν, Κάντις Μπέργκεν, Ολίβια Θέρμπι και ο συμπρωταγωνιστής της στη δημοφιλή σειρά “The Big Bang Theory”, Σάιμον Χέλμπεργκ.

Η Μάιμ Μπιάλικ έγραψε επίσης το σενάριο, το οποίο αφορά μια επιτυχημένη διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών που ξαναζεί τον έρωτα στη ζωή της εν μέσω αλλόκοτων καταστάσεων με τη δυσλειτουργική οικογένειά της.

Παραγωγοί της ταινίας είναι η Αν Κλέμεντς και Ας Κρίστιαν και η Film Mode Entertainment θα έχει τη διανομή.

Η Μάιμ Μπιάλικ έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου από τους Κριτικούς Τηλεοπτικών Βραβείων για την ερμηνεία της στο “The Big Bang Theory” και είχε επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Blossom” της δεκαετίας του 1990. Έχει ιδρύσει την εταιρεία παραγωγών Sad Clown Productions που έχει συνάψει συμφωνία με το WBTV, είναι κάτοχος διδακτορικού στη νευροεπιστήμη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια UCLA και έχει δημοσιεύσει τέσσερα βιβλία.

“Είναι απίστευτη τιμή και το όνειρο ενός σεναριογράφου και σκηνοθέτη που γίνεται πραγματικότητα η συνεργασία με ηθοποιούς που σεβόμουν και λάτρευα ολόκληρη τη ζωή μου. Ανυπομονώ να δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί » δήλωσε η Μάιμ Μπιάλικ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ