Κρήτη: Ώρες αγωνίας για 15χρονο – Στην εντατική μετά από εγκεφαλική αιμορραγία


Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος μαθητής ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Όπως δήλωσε στο cretapost.gr o Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Μοσχοβάκης, αμέσως μετά την χειρουργική επέμβαση το 15χρονο αγόρι, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται κρίσιμα.

Η οικογένεια του από το Λασίθι, περνάει δύσκολες ώρες με τον 15χρονο να δίνει μία δύσκολη μάχη από τη μία στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν οι γονείς του ανήλικου πήγαν να ξυπνήσουν τον γιο τους και είδαν πως είχε σπασμούς.

Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς να έχουν άμεση αντίδραση και να αποφασίζουν την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

«Ο 15χρονος ήρθε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση με σπασμούς. Τον βάλαμε σε καταστολή, τον διασωληνώσαμε και τον μεταφέραμε στον αξονικό τομογράφο. Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με το Βενιζέλειο νοσοκομείο με τους νευροχειρούργους να είναι σε ετοιμότητα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Μασούτ Χάνι.

Πηγή: cretapost.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ