Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής.


Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρήκε τον αντικαταστάτη του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ, στο πρόσωπο του Ισπανού, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος έχει περάσει και από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Τσάβι Ρόκα είναι ο… εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, που έμεινε “ορφανή” μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Ισπανός ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει μεγάλη καριέρα, αγωνιζόμενος κυρίως σε μικρότερες κατηγορίες της χώρας του.

Στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα τεχνικού διευθυντή, αναλαμβάνοντας σχετικό πόστο τη σεζόν 2011-12 στην Σαμπαντέλ και κατόπιν, μία τετραετία στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, μπαίνοντας “σφήνα” στις μεγάλες ομάδες της Μεγαλονήσου.

Πλέον όμως, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού φαίνεται ότι έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την “πράσινη” ΠΑΕ για να αντικαταστήσει τον Νίκο Νταμπίζα στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ