Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα! Ο Νίκος αποφασίζει να σκοτώσει την Κάτια (Pics)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτες εξελίξεις αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

O Νίκος βασανίζει δίχως έλεος την Κάτια και στη συνέχεια ξεπερνά κάθε όριο…

H Μάρθα και ο Νίκος είναι οι δύο άνθρωποι που ευθύνονται για την αμνησία αλλά και για την εξαφάνιση της Κάτιας, αντίστοιχα.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως ο κλοιός στενεύει γύρω τους και κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

Συγκεκριμένα, η αντίστροφη μέτρηση για εκείνους ξεκινά όταν η Μαρίνα επισκέπτεται τον Νίκο στο κτήμα για την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του, καθώς έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Φώτη.

Όταν, λίγο μετά, η Μάρθα πληροφορείται για τη συνάντηση τους τηλεφωνεί στον άντρα και τον ευχαριστεί που δεν αποκάλυψε σε κανέναν την εμπλοκή της στην απαγωγή της Κάτιας.

Τότε, εκείνος της ζητάει ένα σκληρό αντάλλαγμα. Αυτό δεν είναι άλλο από το να τον βοηθήσει ώστε ο Φώτης να μπει στη φυλακή για πάντα.

Παράλληλα, ο Μιχάλης εκπλήσσεται όταν συναντάει τυχαία την Κάτια στο ξενοδοχείο που μένει.

Ο νεαρός, ξαφνιάζεται όταν συνειδητοποιεί πως η γυναίκα έχει ακόμα αμνησία αλλά της μιλάει για το παρελθόν της και για την κόρη της, τη Μαρίνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το my tv ο ίδιος είναι αποφασισμένος να ενώσει μητέρα και κόρη.

Ωστόσο, η συνάντηση που κανονίζει μεταξύ των δύο γυναικών στην εταιρεία ανατρέπεται.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος, ακόμη μία φορά, καταφέρνει και παίρνει την Κάτια και την οδηγεί στο κτήμα. Πλέον ο άντρας, έχοντας χάσει εντελώς τον έλεγχο, της συμπεριφέρεται βίαια.

Μάλιστα, περνάει από το μυαλό του ακόμα και η σκέψη να τη σκοτώσει, καθώς, αν όλα αποκαλυφθούν, θα τη χάσει για πάντα από τη ζωή του.

Οι μέρες περνούν και η Κάτια βιώνει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του. Την παράνοια του Νίκου ενισχύει και η Μάρθα, η οποία φοβούμενη ότι θα μαθευτεί η εμπλοκή της παίζει με το μυαλό του και τον πιέζει όλο και περισσότερο να βγάλει την Κάτια από τη μέση.

Κι ενώ η τελευταία συνεχίζει να υποφέρει στα χέρια του Νίκου, είναι αποφασισμένη να αντέξει τα πάντα προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή της Μαρίνας αλλά και του Αργύρη.

Από την άλλη, τα άτομα από το κοντινό περιβάλλον της Μάρθας υποψιάζονται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με αποτέλεσμα εκείνη να φοβάται πως η Μαρίνα θα μάθει την αλήθεια για όσα έκανε στην Κάτια.

Έτσι, αποφασίζει να πιέσει περισσότερο τον Νίκο ώστε να τη σκοτώσει. Εκείνος, λοιπόν, συνεχίζει να βασανίζει την Κάτια μέχρι που κάποια στιγμή την οδηγεί σε μια απόμακρη και απομονωμένη περιοχή.

Όλα δείχνουν πως ο άντρας είναι αποφασισμένος να της αφαιρέσει τη ζωή, ενώ εκείνη τρέμει στη σκέψη πως το τέλος είναι κοντά…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ