Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 17/11 στην Κηφισιά

Έργα θα πραγματοποιούνται στην Κηφισιά το διάστημα από 17/11 έως 21/11 και η τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με την Τροχαία λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, κατά το χρονικό διάστημα από 17/11/2019 έως 21/11/2019, κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00 και 19.00 έως 22.00, ως εξής:

Στην οδό Χαρ. Τρικούπη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σειρήνων και Τατοΐου, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 3,00 μέτρων.

Στην οδό Τατοΐου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρανταπόρου και Κύρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Στέφανο.

– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 6,35 μέτρων.

– Στην οδό Τατοΐου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαρ. Τρικούπη και Πρωτέως, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 6,70 μέτρων.

– Στην οδό Τατοΐου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πρωτέως και Συνταγματάρχου Δαβάκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Στέφανο.

– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους από 5,60 έως 6,60 μέτρων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ