Άγριες Μέλισσες: Κι όμως ο Νικηφόρος πρωταγωνιστεί σε ταινία… θρίλερ (Pics-Vid)


Άγριες Μέλισσες: Ο ανερχόμενος ηθοποιός, Αναστάσης Ροιλός, από τις «Άγριες Μέλισσες» που ενσαρκώνει τον Νικηφόρο πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «9023«.

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό παρόν, στο οποίο, λόγω ενός μεγάλου λιμού που πλήττει ολόκληρη τη χώρα, η κυβέρνηση έχει επιτρέψει τη βρώση μη-παραγωγικών πολιτών.

Μέσα από μία ακραία αλληγορία, η αφήγηση της ταινίας λειτουργεί ως καυστικό σχόλιο για τη σύγχρονη κοινωνία της Ελλάδας. Το 9023 είναι πια διαθέσιμο στο YouTube, αλλά ήδη μετρά πάνω από 50 επίσημες συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ και προβολές σε πάνω από 20 χώρες!

Η μέχρι στιγμής πορεία της ταινίας είναι αξιοσημείωτη, καθώς έκανε πρεμιέρα στο Washington West Film Festival στις ΗΠΑ, συμμετείχε στο Comic-Con International, ένα από τα μεγαλύτερα event της pop κουλτούρας παγκοσμίως, ήταν στο επίσημο διαγωνιστικό του Lebu International Film Festival στη Χιλή, ενός από τα λίγα Oscar Qualified φεστιβάλ, και συμπεριλήφθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του Macabro Film Festival στο Μεξικό, του μεγαλύτερου φεστιβάλ τρόμου στον κόσμο.

Τη σκηνοθεσία του 9023 υπογράφει ο Σωτήρης Πετρίδης και η Τάνια Ναναυράκη, ενώ το σενάριο ο Σωτήρης Πετρίδης. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι ότι ο Ροϊλός παίζει μαζί με τον Νίκο Κολοβό, τον νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ