Έλα στη θέση μου: Η σύλληψη του Λεωνίδα και το σοκ της Ρενάτας (Photos)


Έλα στη θέση μου: Ενώ η Φλωρέτα είναι έτοιμη να είναι ξανά μαζί με τον Λεωνίδα, δύο άντρες του υγειονομικού τον συλλαμβάνουν.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος εμφανίζεται ξαφνικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Sofo και η Ρενάτα σοκάρεται.

Παράλληλα, η Μαρίνα μαθαίνει τι σχέση έχουν ο Βλάσης με τη Φαίη, ενώ η τελευταία είναι έξαλλη μαζί του.

Η Φαίη κάνει τελικά πράξη τις απειλές της και μετά τον καβγά της με τον Ζαχαρία τον απολύει. Εκείνος το παίρνει κατάκαρδα και είναι απαρηγόρητος, όμως ψάχνει έναν τρόπο για να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Την ίδια ώρα, η Ρενάτα νιώθοντας άσχημα για τα ψέματα που λέει στον Αχιλλέα αρχίζει να αμφισβητεί όλο και περισσότερο τη σχέση τους. Σε αυτές τις άσχημες σκέψεις έρχεται να προστεθεί και μία ακόμη μεγάλη κόντρα που δημιουργείται ανάμεσα τους.

Συγκεκριμένα, στο Διοικητικό Συμβούλιο η πρόταση της Ρενάτας καταψηφίζεται και εκείνη ξεσπάει εναντίον του Αχιλλέα.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, εμφανίζεται μπροστά σε όλους ο Μάρκος και το μόνο που νοιάζει τώρα τη Ρενάτα είναι να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της και οι κρυφές συναντήσεις μαζί του.

Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα δίνει χρήματα στον Μένιο, αλλά δεν αντιλαμβάνεται πως αυτή η κίνηση πέφτει στην αντίληψη του Βλάση. Ο τελευταίος, τότε, αναρωτιέται τι μυστικά μπορεί να κρύβει η κοπέλα αλλά και τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μένιο.

Σύμφωνα με το my tv, η παρουσία του Μάρκου στο Διοικητικό Συμβούλιο κορυφώνει την αγωνία της Ρενάτας.

Ωστόσο, ο νεαρός ισχυρίζεται πως δεν τη γνωρίζει και η συμπεριφορά του της δημιουργεί ακόμα περισσότερες υποψίες για τις προθέσεις του. Λίγη ώρα αργότερα, η Ρενάτα νιώθει έντονη αδιαθεσία και ο Αχιλλέας γεμίζει προσδοκίες για μία επικείμενη εγκυμοσύνη.

Παράλληλα, η Βάνα αναλαμβάνει να βρει την Μπεάτα για να σώσει την παρέα της αποθήκης απ» τα κουσούρια της, ενώ ο Μένιος σπρώχνει βίαια τη Μαρίνα μπροστά στον Θοδωρή. Την επόμενη μέρα ο Λεωνίδας μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες.

Δύο υπάλληλοι του υγειονομικού συλλαμβάνουν τον άντρα πριν προλάβει να τα ξαναβρεί με τη Φλωρέτα, Εκείνη, η οποία είναι μπροστά στο περιστατικό, σοκάρεται, όμως δεν μπορεί να αντιδράσει.

Εν τω μεταξύ, η Φαίη δεν εγκρίνει την ενασχόληση του Βλάση με το θέατρο με αποτέλεσμα οι δυο τους να ανταλλάξουν βαριά λόγια.

Τότε, η Μαρίνα μαθαίνει από τον Θοδωρή τι σχέση είχε η Φαίη με τον Βλάση. Από την άλλη, η Λατάνια κρυφακούει τη Φαίη, που είναι έξαλλη με τον πρώην της, και τα μεταφέρει όλα στον Δαμιανό. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος ψαρεύει τον Αχιλλέα προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τη Ρενάτα.

Ο Ζούβας αναλαμβάνει να σώσει τον Λεωνίδα, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει χειρότερα τα πράγματα και να συλλάβουν και εκείνον.

Τότε ο Σήφης παίρνει πρωτοβουλία και αφού καθησυχάζει την ανήσυχη Φλωρέτα καταφέρνει να βγάλει έξω Ζούβα και τον Λεωνίδα. Την ίδια ώρα, στην αποθήκη προετοιμάζονται για μια τελετή με την Μπεάτα, ενώ η Σύλβια βοηθάει Βλάση με τις τελευταίες ετοιμασίες πριν την επανεξέταση.

Την επόμενη μέρα και τα την περιπέτεια του Λεωνίδα με την Αστυνομία, η Φλωρέτα αποφασίζει να αφήσουν πίσω τους τον χωρισμό και να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Έτσι, επιστρέφει στο σπίτι του Λεωνίδα κάνοντας τον πολύ χαρούμενο. Και ενώ η δική τους σχέση φτιάχνει, χαλάει εκείνη του Λεωνίδα με τον Θοδωρή. Από την άλλη, στην αποθήκη με τη βοήθεια της Μπεάτας πραγματοποιείται η τελετή εξαφάνισης των κουσουριών όταν μπουκάρει απρόσκλητη η Σύλβια.

Η συνεδρία, όμως, δεν πάει όπως την περίμεναν και τα κουσούρια απλά αλλάζουν ιδιοκτήτη. Το βράδυ ο Αχιλλέας ακούει τη Ρενάτα να παραμιλάει στον ύπνο της. Συγκεκριμένα, η κοπέλα αναφέρει το όνομα του Μάρκου και εκείνος αναρωτιέται τι μπορεί να συμβαίνει.

Το πρωί ο Μάρκος στριμώχνει τη Ρενάτα και της ζητάει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ