Πάτρα: Δικηγόρος παρέδωσε σε πελάτη του πλαστή δικαστική απόφαση – Σάλος μετά την καταγγελία.


Αντιμέτωπος με το πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου της Πάτρας θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ένας Πατρινός δικηγόρος. Αιτία η καταγγελία πολίτη ότι του έδωσε πλαστή δικαστική απόφαση από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας, για υπόθεση που του ανέθεσε και χειρίστηκε…

Όλα ξεκίνησαν όταν προμηθευτής, που συνεργάστηκε με τον Καρναβαλικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων πήγε στο Δήμο να απαιτήσει χρήματα για τη δουλειά του, με πλαστή δικαστική απόφαση. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό υποστήριξε ότι την απόφαση, του την παρέσωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ο οποίος- σύμφωνα με όσα είπε- τον εξαπάτησε.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο και προβληματισμό στους δικηγορικούς κύκλους της Πάτρας. Όπως εξήγησε o Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας, Θανάσης Ζούπας, πρόκειται για μία πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση που θα ερευνήσει όχι μόνο το πειθαρχικό συμβούλιο του συλλόγου αλλά και ο Εισαγγελέας.

“Την επόμενη εβδομάδα ο δικηγόρος θα πρέπει να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για την κατηγορία που τον βαραίνει αλλά και να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί σε βάρος του δεν ισχύουν.”

Πηγή: thebest.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ