Ολυμπιακό: «Ξεμούδιασμα» με τριάρα αλλά χωρίς Λάζαρο.


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της ομάδας κάτω των 19 ετών σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στου Ρέντη, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μην αγωνίζεται τελικά στο ματς.

Το εσωτερικό διπλό του Ολυμπιακού με την K19 του συλλόγου είχε βρεθεί στο προσκήνιο για την πιθανή επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην αγωνιστική δράση, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε ξανά εκτός τον Έλληνα εξτρέμ, περιμένοντας να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, πριν αρχίσει να τον χρησιμοποιεί σε αγώνες. Η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό

Οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το… μενού του Σαββάτου. Η πρώτη ομάδα αντιμετώπισε την Κ19 με τους «μεγάλους» να επικρατούν με 3-0. Το παιχνίδι είχε διάρκεια δύο 40λέπτων.

Ο Μπρούνο με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο 4′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπενζιά έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 26′ ο Κατσαβάκης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Το 3-0 έκανε ο Μπρούνο στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 38′ ο Ντότης απείλησε έξω από την περιοχή, αλλά ο Καραργύρης έπεσε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο νεαρός γκολκίπερ έδιωξε δύσκολα με το πόδι το σουτ του Νικόλη.

Ολυμπιακός: Αλέν (41′ Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Ξενιτίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο.

Ολυμπιακός Κ19: Τζολάκης (41′ Αλέν), Τσάβος, Μποσκουίδης, Ασλανίδης, Νικόλης, Νεοφυτίδης, Μπέλιτς, Μαρίνος, Τσέλιος, Κατσαβάκης, Βοΐλης.

Έπαιξαν και οι: Πάστρας, Γεωργακόπουλος, Ντότης, Σαπουντζής, Σταμούλης, Αρσενίδης, Ντουμάνης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ