Ηράκλειο: Αυτό είναι το πλωτό παλάτι που έφερε στην πόλη 3.000 τουρίστες – Εικόνες χλιδής στο εσωτερικό του – video

Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια, το δεύτερο για την ακρίβεια, που έχει ποτέ δέσει στο λιμάνι, βρίσκεται από το πρωί στο Ηράκλειο…

Το MSC Bellissima αποβίβασε νωρίτερα σήμερα, μία… μικρή πόλη, καθώς χιλιάδες ήταν οι επιβάτες που επέλεξαν να δουν την πόλη.

Περίπου 3.000 άτομα ξεχύθηκαν στην αγορά του Ηρακλείου, δίνοντας ένα πραγματικό “φιλί ζωής” στους εμπόρους, ενώ περισσότερα από 1.000 επέλεξαν να ξεναγηθούν στην Κνωσσό και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Οι επιβάτες παρελήφθησαν από λεωφορεία για την μεταφορά τους στην πόλη, σχηματίζοντας ουρά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ωστόσο αρκετοί επέλεξαν τα ποδήλατά τους για να γνωρίσουν τις ομορφιές του Ηρακλείου

Το MSC Bellissima είναι είναι πραγματικό διαμάντι της κρουαζιέρας. Το 315-μέτρων κρουαζιερόπλοιο ναυπηγήθηκε από τα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers de l’Atlantique και αποτελεί το τέταρτο που εντάσσεται στον στόλο της MSC Cruises σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Η τελετή ονοματοδοσίας για το νέο της «στολίδι», «MSC Bellissima», πραγματοποιήθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο, στο λιμάνι του Σαουθάμπτον.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ