Τσιτσιπάς – Φέντερερ LIVE: Σούπερ «μάχη» στα ημιτελικά.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον θρύλο του τένις, Ρότζερ Φέντερερ. Πρώτος ημιτελικός για τα ATP Finals του Λονδίνου με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό. Οι δύο αθλητές «μονομαχούν» για τέταρτη φορά με τον Έλληνα να έχει μία νίκη σε τρία ματς. Στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς, με τον Φέντερερ να βρίσκεται στο Νο3.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλό του στα ATP Finals και έτσι βρίσκει μπροστά του τον δεύτερο του έτερου ομίλου Ρότζερ Φέντερερ, σε μία σούπερ “μάχη” στα ημιτελικά του τουρνουά του Λονδίνου.Παρακολουθήστε LIVE το Τσιτσιπάς – Φέντερερ από το Newsit.gr

 

 

Αυτή θα είναι η 4η επίσημη κόντρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρότζερ Φέντερερ στο τουρ, με τον Έλληνα τενίστα να έχει πάρει το πρώτο ματς στο Australian Open, αλλά να χάνει στη συνέχεια δύο φορές σε τελικούς, στο Ντουμπάι και την Βασιλεία.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε πάντως ως πρώτος από τον όμιλό του στα ATP Finals, καθώς παρά την ήττα από τον Ναδάλ στον τελευταίο αγώνα, ισοβάθμισε μαζί τους και ο Ζβέρεφ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διοργάνωσης, ο Ισπανός Νο1 της χρονιάς στην παγκόσμια κατάταξη.

Στον έτερο όμιλο του τουρνουά, ο Φέντερερ έμεινε στη δεύτερη θέση, εξαιτίας της ήττας από τον Ντομινίκ Τιμ, με τον Αυστριακό να προκρίνεται ως πρώτος στα ημιτελικά. Έτσι δημιουργήθηκε και το δεύτερο ζευγάρι με τον Τιμ και τον Ζβέρεφ, ο νικητής του οποίου θα αντιμετωπίσει στον τελικό, το νικητή του Τσιτσιπάς – Φέντερερ.

Ο μεγάλος τελικός για τον τίτλο στο ATP Finals, είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή (στις 20:00 ώρα Ελλάδας), με την ευχή όλων μας να δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά εκεί, να διεκδικεί το τρόπαιο, μόλις στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση.Τα αποτελέσματα στο ATP Finals

Ναδάλ – Μεντβέντεφ 6-7(3), 6-3 7-6(4)

Ναδάλ – Τσιτσιπάς 6-7(4), 6-4, 7-5

Ναδάλ – Ζβέρεφ 6-2, 6-4

Τζόκοβιτς – Μπερετίνι 6-2, 6-1

Φέντερερ – Τζόκοβιτς 6-4, 6-3

Τιμ – Τζόκοβιτς 6-7(5), 6-3, 7-6(5)

Φέντερερ – Μπερετίνι 7-6(2) 6-3

Τιμ – Φέντερερ 7-5, 7-5

Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ 7-6(5), 7-6(4)

Ζβέρεφ – Μεντβέντεφ 6-4, 7- 6(4)

Μπερετίνι – Τιμ 7-6(3), 6-3

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 6-3, 6-2

Υπενθυμίζεται ότι στα ATP Finals αγωνίζονται κάθε χρόνο οι οχτώ κορυφαίοι τενίστες της χρονιάς και αποτελεί ουσιαστικά το τελευταίο σημαντικό ραντεβού κάθε σεζόν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ