Λόγω Τιμής: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η συγκίνηση και ο άθλος (Photos)

Το «Λόγω Τιμής» επέστρεψε 22 χρόνια μετά και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από το ριμέικ της σειράς.

Ο ηθοποιός ανέφερε τι έχασε ο ήρωας του μεγαλώνοντας, για τη σχέση του με την τηλεοπτική σύζυγό του και τον γιο του.

Ο Μιχάλης τι έχει χάσει μεγαλώνοντας;
«Αυτά που χάνουμε, έτσι κι αλλιώς, στην ενήλικη ζωή. Μια πρώτη αθωότητα, μια πρώτη αίσθηση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Στην επιθυμία του να πρωτεύει πάντα και να αριστεύει, ίσως έχει χάσει ένα σημαντικό κομμάτι από τη χαρά της ζωής».

Θα τους χαρακτηρίζαμε ευτυχισμένο ζευγάρι με την Αλεξάνδρα;
«Έχει ενδιαφέρον ότι στο σίριαλ δεν γίνονται νύξεις για απάτες, άλλες σχέσεις, έρωτες εκτός γάμου. Μοιάζει να είναι ένα ζευγάρι που είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Όμως, η διαφορά είναι -και γι’ αυτό δεν θα τους χαρακτηρίζαμε εύκολα ευτυχισμένο ζευγάρι- ότι ο Μιχάλης είναι πολύ απορροφημένος, όπως πολλές φορές συμβαίνει, με την επαγγελματική επιτυχία και την κοινωνική άνοδο, παραμελώντας πολλές πλευρές της ζωής, όπως είναι η σχέση με την Αλεξάνδρα ή το γιο του».

Συνεπώς ο Μιχάλης αισθάνεται ότι τα κάνει όλα σωστά;
«Ασφαλώς. Απλά δεν έχει βρει τον τρόπο να υπάρχει στο παρόν της σχέσης. Γεγονός που προκαλεί τη δυσθυμία της Αλεξάνδρας».

Η οξυμένη κόντρα με το γιο του θα αμβλυνθεί ή θα υπάρξουν ακρότητες;
«Δεν είναι σωστό να αποκαλύψουμε. Ο Μιχάλης, παρότι η σχέση με το γιο του ισορροπεί σε ένα σχοινί τεντωμένο, κάνει προσπάθεια. Προσπαθούν και ο ένας και ο άλλος να έρθουν κοντά. Γνήσια προσπάθεια».

Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς μετά από 22 χρόνια, τι συναίσθημα νιώσατε;
«Συγκίνηση. Αισθάνομαι ότι και μόνο που τα καταφέραμε να το πραγματοποιήσουμε, ήταν ένας άθλος», είπε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ