Elif: Νεκρός στο κελί του ο Σερντάρ (Photos)


Elif:  Ο Ουμίτ, όπως όλα δείχνουν, είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να επιτύχει τους σκοπούς του.

Έτσι, όταν αντιλαμβάνεται πως ο Σερντάρ αποτελεί κίνδυνο για εκείνον, προσπαθεί να κόψει κάθε επαφή του με την Αρζού. Αργότερα, όμως, ο Σερντάρ βρίσκεται νεκρός στο κελί του.

Ο Σερντάρ διαπιστώνει πως ο Ουμίτ είναι πλέον απέναντι του και στο πλευρό της Αρζού και είναι αποφασισμένος να τον εκδικηθεί. Έτσι, στέλνει ένα γράμμα στην Αρζού με όσα έχει κάνει ο νεαρός εναντίον της, αλλά ο Ουμίτ καταφέρνει και της το παίρνει πριν προλάβει να το διάβασε.

Ο Σερντάρ, την επόμενη μέρα, του τηλεφωνεί και τον προκαλεί, αλλά ο Ουμίτ βρίσκεται στο αυτοκίνητο μαζί με την Αρζού και δεν μπορεί να απαντήσει. Αργότερα, ο τελευταίος ενημερώνει τον Σερντάρ πως το γράμμα που έστειλε στη γυναίκα είναι στην κατοχή του.

Την επόμενη μέρα η Αρζού ψάχνει παντού το γράμμα του Σερντάρ. Όταν συνειδητοποιεί πως έχει χαθεί, αποφασίζει να τον επισκεφθεί στη φυλακή προκειμένου να μάθει τι ήθελε να της πει. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί, ενημερώνεται πως ο Σερντάρ βρέθηκε νεκρός το προηγούμενο βράδυ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο θάνατός του την προβληματίζει, εν αντιθέσει με τον Ουμίτ που χαίρεται, καθώς έφυγε από τη μέση ένα μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια του.

Ο Ουμίτ πηγαίνει στο κτήμα των Εμίρογλου και η Αλιγιέ με τη Μελέκ του ζητούν επίμονα να δουν τις εργασίες που γίνονται στα θερμοκήπια τους. Εκείνος προσπαθεί να βρει μια δικαιολογία για να το αποφύγει όταν χτυπάει το τηλέφωνο του.

Ο άντρας βγαίνει έξω να μιλήσει, αλλά η Μελέκ τον ακολουθεί και τον ακούει να λέει πως «πήρε αυτό που του άξιζε». Η Μελέκ ανησυχεί και αρχίζει να υποψιάζεται τον Ουμίτ επιμένοντας να τη συνοδεύσει στο θερμοκήπιο.

Οι δυο τους κατευθύνονται προς τα εκεί και στον δρόμο η κοπέλα του κάνει συνεχώς ερωτήσεις. Από τις απαντήσεις του, όμως, σιγά-σιγά χάνει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του. Την επόμενη μέρα η Αλιγιέ και η Μελέκ πηγαίνουν στην τράπεζα και μαθαίνουν πως δεν υπάρχουν πια χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με το my tv, η Αλιγιέ δεν μπορεί να το πιστέψει και αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Τότε η Μελέκ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο και στη συνέχεια επιστρέφουν στο σπίτι. Η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά και εκεί καταλαβαίνει πως ο Ουμίτ έχει σχέση με όσα συνέβησαν και του ζητάει να βρεθούν στο κτήμα. Τελικά συναντιούνται σε μία καφετέρια κοντά στη δουλειά της.

Η κοπέλα τον κατηγορεί ευθέως για την οικονομική καταστροφή της οικογένειας, ενώ ο Ουμίτ υπερασπίζεται τον εαυτό του προσπαθώντας να της δώσει μάλιστα ψευδή στοιχεία.

Ωστόσο, οι τόνοι της συζήτησης είναι υψηλοί και η Μελέκ είναι σίγουρη πια πως ο Ουμίτ δεν είναι τόσο καλός όσο δείχνει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ