Η Κρίστεν Στιούαρτ ανυπομονεί να δει τον… πρώην της στον ρόλο του Μπάτμαν


Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι πολύ ενθουσιασμένη με την επόμενη ταινία «The Batman».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fandango, η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα μεταφορά στη μεγάλη οθόνη των “Άγγελων του Τσάρλι” (Charlie’s Angels) μίλησε για την ταινία “The Batman”, στην οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο πρώην σύντροφός της, Ρόμπερτ Πάτινσον.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν και οι τρεις Άγγελοι, Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ και Έλα Μπαλίνσκα και είχαν μία διασκεδαστική συζήτηση για τον Batman. “Ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος Batman;” ρωτήθηκαν. “Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, μένει να το διαπιστώσουμε” απάντησε η Κρίστεν Στιούαρτ και πρόσθεσε: “Πιστεύω απόλυτα στο πρόσωπό του”.

Η συμπρωταγωνίστριά της, Ναόμι Σκοτ πρόσθεσε: “Αυτός και η Ζόι Κράβιτζ, η οποία βασικά γεννήθηκε για να παίξει αυτό τον ρόλο”.

“Κυριολεκτικά, είναι ήδη Catwoman” είπε η Κρίστεν Στιούαρτ. “Ανυπομονώ να τη δω. Γνωρίζω αυτά τα παιδιά εδώ και πολύ καιρό προφανώς. Αλλά για μένα, ο Μάικλ Κίτον είναι σίγουρα ο μοναδικός” προσθέτει.

Στη συνέχεια αστειεύτηκε: “Ανυπομονώ να ακούσω τον Ρομπ να λέει: «Είμαι ο Batman»”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κρίστεν Στιούαρτ εκδηλώνει ενθουσιασμό για τον ρόλο που θα υποδυθεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

“Αισθάνομαι ότι είναι ο μόνος που θα μπορούσε να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο” είπε σε προηγούμενη συνέντευξή της στο Variety. “Είμαι τόσο χαρούμενη γι ‘αυτόν. Ναι, ναι, είναι φοβερό” ανέφερε.

Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια, ενώ υποδύονταν τη Μπέλα και τον Έντουαρντ στις ταινίες της σειράς Twilight.

Χώρισαν το 2013 και σύμφωνα με την Κρίστεν Στιούαρτ θα ήταν τώρα παντρεμένοι, αν έμεναν μαζί.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ