Τσιτσιπάς: Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με τον πατέρα του τενίστα


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο, είχε το βράδυ του Σαββάτου (16.11.2019) ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε στον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά τα θερμά του συγχαρητήρια για τη νέα «εμβληματική επιτυχία», καθώς και τις ευχές του για τον τελικό της Κυριακής.

«Με την ευκαιρία αυτή του επισήμανε τα αισθήματα υπερηφάνειας που νιώθουν οι Έλληνες για το ήθος και τις επιδόσεις του παγκόσμιας εμβέλειας τενίστα μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της προεδρίας.

Ο 21 τενίστας κατόρθωσε να κερδίσει με 2-0 σετ τον Ρότζερ Φέντερερ και να προκριθεί στον αποψινό τελικό του ATP Finals, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ  στις 20:00 (ώρα Ελλάδας). Ο Αυστριακός τενίστας επικράτησε με 2-0 (7-5, 6-3) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον δεύτερο ημιτελικό.Φέντερερ για Τσιτσιπά

«Είναι δυνατός και σκληρός αντίπαλος. Ήταν καλύτερος από μένα στο σημερινό παιχνίδι. Μπράβο του με έκανε να μην παίξω το τένις στο επίπεδο που περίμενα. Βρήκε λύσεις όπου έπρεπε και ήταν καλύτερος», είπε αρχικά ο Ελβετός “θρύλος” του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ, μετά την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Όσον αφορά στη νέα γενιά του τένις δήλωσε: «Ίσως ήταν η καλύτερη χρονιά τους, αλλά χρειάζονται αυτό το επόμενο βήμα και φαίνεται ότι ο Τιμ είναι τώρα στα καλύτερά του. Μετά, όμως, βλέπω τη λίστα με αυτούς που έχουν τελειώσει Νο1 όλα αυτά τα χρόνια και είναι τρελό που πάντα είναι ένας από εμάς. Αλλά δεν γινόμαστε νεότεροι. Άρα οι πιθανότητες αυξάνονται, διότι εμείς γινόμαστε χειρότεροι και αυτοί γίνονται καλύτεροι».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ