Παυλόπουλος: Στην Ηλεία για την επέτειο της Μάχης Βαρθολομιού


Θα ανακηρυχθεί Επίτημος Δημότης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα και σε μία ξεχωριστή για την Δημοκρατία ημέρα, ο Ηλειακός Κάμπος και συγκεκριμένα οι Δήμοι Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης, υποδέχονται την ΑΕ Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Παυλόπουλος επισκέπτεται τους δύο Δήμους με αφορμή την επέτειο της Μάχης του Βαρθολομιού τον Νοέμβριο του 1821 και ύστερα από πρόσκληση που του απηύθυναν όταν τον επισκέφθηκαν στην Αθήνα, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι τον δύο δήμων κ.κ. Αντρέας Μαρίνος και Γιάννης Λέτζας.

Στα Λεχαινά, η τελετή ανακήρυξης της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό ΣΙΝΕ – ΑΣΤΡΟΝ, στις 10.00 το πρωί.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην Επίσημη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ι.Ν. Παναγίας στο Βαρθολομιό, ενώ αμέσως μετά θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα, για τον εορτασμό της Μάχης του Βαρθολομιού και οι οποίες θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 13.15 θα πραγματοποιηθεί η τελετή Ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Πηνειού, στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης.

Με πληροφορίες από patrisnews.com

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ