Αντετοκούνμπο: «Δεν με μαρκάρουν όταν είμαι στο τρίποντο.» video


Στις πρόσφατες επιδόσεις του στα σουτ τριών πόντων αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, μετά τη νίκη (102-830 επί των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το 12ο “double double” σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος, έχοντας 3/6 τρίποντα κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς ενώ έφτασε τα 14/50 στη σεζόν, ήτοι ποσοστό 32%, έχοντας ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε όλα τα φετινά παιχνίδια ενώ φάνηκε έτοιμος να πάρει πάνω του ακόμα σουτ “buzzer beater” έξω από τη γραμμή των 7,25 μ.

Οι Μπακς φαίνετασι πως έχουν δώσει απεριόριστη ελευθερία στον “Greek Freak”, προκειμένου να βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα και ο Έλληνας φόργουορντ δείχνει να τα καταφέρνει αφού πέρυσι είχε 25,6% ποσοστό, φέτος έφτασε κιόλας στο 32%.

“Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι σκέφτηκα ότι άλλαξαν την ομάδα, ξεκίνησαν τον Μάιλς Τέρνερ αντί του Σάμπσον και αυτό μου άρεσε. Είπα, φίλε, αυτό θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να πάω στον Τέρνερ και τον Σαμπόνις. Θα είναι δύσκολο. Μετά σκέφτηκα ότι αυτό είναι σκέφτονται εκείνοι για μας. Είδα ότι ο Σαμπόνις ίσως να ήταν ένα βήμα πιο κοντά μου όταν τραβιόμουν μακριά από το καλάθι, αλλά ακόμη δεν έχω δει να με παίζουν πιο κοντά στην άμυνα όταν είμαι στο τρίποντο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντετοκούνμπο μετά το ματς με τους Πέισερς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ