Πολυτεχνείο: «Δηλητήριο» ΝΔ για Τσίπρα. «Τουρίστας και στις διαδηλώσεις».


Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ανήμερα της επετείου για το Πολυτεχνείο και η Νέα Δημοκρατία στάζει… φαρμάκι.

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Με… δερμάτινο μπουφάν και casual ντύσιμο, ο πρώην πρωθυπουργός απαθανατίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης δίπλα σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο λίγο αργότερα αποχώρησε.

Κι αυτό ακριβώς σχολιάζουν πηγές της ΝΔ σε ένα… δηλητηριώδες σχόλιό τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: “Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα”.Ο Τσίπρας στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με… δερμάτινα στην πορεία, και μαζί του είναι ο Νίκος Βούτσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Γιάννης Μπουρνούς, ο Νίκος Μπίστης κ.α.

Click4more: Πoλυτεχνείο – LIVE: Συλλήψεις στα Εξάρχεια – Ένταση με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην αμερικάνικη πρεσβεία! video, pics

Ο πρώην πρωθυπουργός φυσικά μπήκε στο “μπλοκ” του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει μια μικρή απόσταση από τους υπόλοιπους, και αμέσως με το που έφτασε περικυκλώθηκε από μέλη και φίλους του κόμματος που τον υποδέχτηκαν.

Μία ώρα μετά περίπου αποχώρησε.

Δείτε εδώ τις εικόνες που μετέδωσε live το newsit

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε αναφερθεί στο μήνυμα του Πολυτεχνείου με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook: «Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί», προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας και εξηγούσε: «Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δεν βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ