Τσιτσιπάς – Τιμ: Ραντεβού με την ιστορία για τον Στέφανο Τσιτσι…fast


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στον τελικό του ATP Finals τον Τιμ στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του ως τώρα. Τσιτσιπάς και Τιμ είναι συμπαίκτες στην Team Europe και προπονούνταν παλιά μαζί αλλά απόψε θα βρεθούν αντιμέτωποι για το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Έλληνας τενίστας προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ στον ημιτελικό ενώ ο Τιμ απέκλεισε τον περσινό νικητή Αλεξάντερ Σβέρεφ για να βρεθεί στον τελικό. Τον 4ο και μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα του ψάχνει ο Τσιτσιπάς ενώ ο Τιμ τον 17ο.

Η μεγάλη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά έφτασε αφού αντιμετωπίζει τον Ντομινίκ Τιμ στον τελικό του ATP Finals στην Ο2 Arena στο Λονδίνο για το μεγάλο τρόπαιο, σε μία αναμέτρηση μεταξύ των δύο πιο φορμαρισμένων παικτών στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ο Έλληνας τενίστας νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη έγινε ο δεύτερος νεότερος μετά τον Ντελ Πότρο που φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης μετά την επική πρόκρισή του επί του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς  έχει παίξει στην καριέρα του  σε 2 τελικούς Masters και έχει 2 ήττες από τον Ναδάλ ενώ έχει κατακτήσει 3 τίτλους σε 8 τελικούς και θα ψάξει την μεγαλύτερη διάκρισή του.

Ο Ντομινίκ Τιμ θα είναι ξανά στο νούμερο 4 της κατάταξης από την προσεχή Δευτέρα, έχει παίξει σε 24 τελικούς στην καριέρα του έχοντας 16 κατακτήσεις και θα ψάξει το 17ο τρόπαιο του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ