Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Θα κάνω τηλεόραση αν η πρόταση είναι του γούστου μου» (Photos)


Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης συνυπάρχει επί σκηνής με την Τάνια Τσανακλίδου στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ».

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με την σπουδαία καλλιτέχνιδα, για την τηλεόραση και αν υπάρχει στα σχέδια του, αλλά και για το πώς τα πάει με το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας.

Πώς είναι η συνύπαρξη σας επί σκηνής με την Τάνια Τσανακλίδου, μια καλλιτέχνιδα που έχει συνδέσει το όνομα της με μεγάλες επιτυχίες;

«Νομίζω ότι από το πρώτο δευτερόλεπτο που γνωριστήκαμε με την Τάνια ένιωσα ότι κάτι πολύ καλό θα συμβεί. Έχω δίπλα μου μια σπουδαία καλλιτέχνιδα, την Τάνια Τσανακλίδου, και δεν είναι τυχαία η θέση της στην καρδιά του κόσμου. Αυτό που φέρει η Τάνια και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης είναι μοναδικό και χαίρομαι που παίρνω μια έντονη μυρωδιά από αυτό φέτος».

Η τηλεόραση υπάρχει στα σχέδια σας;

«Υπάρχει στα σχέδια μου όταν και εφόσον η πρόταση είναι του γούστου μου. Η αλήθεια είναι ότι μου έγιναν αρκετές νύξεις από σειρές που βγήκαν τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση, ωστόσο καμία από αυτές δεν κάλυπτε τα απολύτως δικά μου θέλω και τις απέρριψα».

Οικονομικές απολαβές είναι δέλεαρ σε μια πρόταση;

«Προσωπικά το οικονομικό δεν με δελέασε ποτέ. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, γιατί οικονομικά θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερα, αλλά έχω επιλέξει δρόμο διαφορετικό. Θέλω να καλύπτομαι μέσα μου καλλιτεχνικά να νιώθω ωραία με αυτά που παίζω και με αυτά που προσφέρω στο κοινό».

Με το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας πώς τα πάτε;

«Έχω μάθει να ζω με αυτό και να βλέπω τα θετικά του. Όμως υπάρχουν και ορισμένοι που υπερβαίνουν τα όρια και σε φέρνουν σε αμηχανία και δύσκολη θέση».

Τηλεόραση βλέπετε;

«Όταν είμαι σπίτι βλέπω γιατί θέλω να έχω μια άποψη, ειδικά για τις σειρές και τους συναδέλφους μου που παίζουν σε αυτές. Επειδή είμαι αρκετά περίεργος τηλεθεατής, με την καλή έννοια όμως, μπορεί να κολλήσω σε μια διαφήμιση σε έναν τοπικό σταθμό που κρατάει δεκαπέντε λεπτά, να δω ειδήσεις, ενημερωτικές εκπομπές, σειρές, τηλεπαιχνίδια».

Ριάλιτι παρακολουθείτε;

«Παρακολουθώ, αλλά συνήθως βλέπω μόνο το διαγωνιστικό κομμάτι. Όταν αρχίζει το ριάλιτι στοιχείο αλλάζω κανάλι. Μου άρεσε πολύ το «Μaster Chef» και το παρακολουθούσα ανελλιπώς, γιατί μου άρεσε όλη αυτή η δημιουργική διαδικασία και το γεγονός επίσης ότι δεν είχε πολύ ριάλιτι μέσα του», είπε στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ