Τσιτσιπάς: Τα συγχαρητήρια μηνύματα από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανάμεσα στα πολλά συγχαρητήρια που δέχτηκε για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου στο ATP Finals, είδε και μεγάλους ελληνικούς συλλόγους να του εύχονται τα καλύτερα με αναρτήσεις στα social media.

Tα συγχαρητήρια από την ΚΑΕ και την ΠΑΕ ΑΕΚ, την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την μεγάλη του επιτυχία στο ATP FInals στο Λονδίνο όπου και στέφθηκε νικητής επικρατώντας του Ντομινίκ Τιμ στον τελικό.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter στην οποία είχε φωτογραφία του Έλληνα πρωταθλητή με τη φράση “H στέψη ενός νέου βασιλιά” ενώ τη συνόδευε με λεζάντα που έγραφε:

“Στέφανε, η κορυφή είναι δική σου! Τα πιο θερμά συγχαρητήρια από την κιτρινόμαυρη οικογένεια! Σε ευχαριστούμε που μας κάνεις υπερήφανους!”

Η ΚΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της είχε πανηγυρική φωτογραφία του Τσιτσιπά στην οποία έγραφε “Μέγας είσαι Στέφανε” και από κάτω υπήρχε λεζάντα στην οποία έλεγε: “Όλη η οικογένεια της #ΑΕΚBC, όλη η Ελλάδα πανηγυρίζει, χαίρεται, καμαρώνει για τον Άξιο. Σε καιρούς χαλεπούς ο ελληνικός αθλητισμός εξακολουθεί να κερδίζει τον παγκόσμιιο σεβασμό. Στέφανε το παρόν και το μέλλον είναι δικά σου.Θερμά συγχαρητήρια για την 1η θέση στο #NittoATPFinals”.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά της ανάρτησε φωτο γραφία στην οποία ο Τσιτσιπάς κρατούσε το τρόπαιο του νικητή και έγραψε στη λεζάντα: “Συγχαρητήρια Στέφανε, σήκωσες και πάλι ψηλά την ελληνική σημαία κατακτώντας την πρώτη θέση στο ATP Finals! Μας έκανες όλους πολύ υπερήφανους!”.

Στην ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απεικονιζόταν ο Έλληνας πρωταθλητής να πανηγυρίζει και υπήρχε απλά το hashtag #OwnTheTop (Κατέκτησε την κορυφή).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ