Τσιτσιπάς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Έλληνα τενίστα


Το βράδυ της Κυριακής (17.11.2019), ο Στέφανος Τσιτσιπάς έζησε τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, κατακτώντας τον τίτλο των ATP Finals, στο Λονδίνο.

Έλληνες πολιτικοί, καλλιτέχνες και αθλητές, αποθέωσαν τον Στέφανο Τσιτσιπά για την μεγάλη νίκη επί του Ντομινίκ Τιμ με 2-1 σετ ( 6-7, 6-2, 7-6), που τον έκανε τον νεαρότερο τροπαιούχο στην ιστορία.
Οι αναρτήσεις για τον 21χρονο τενίστα… χιλιάδες. Ανάμεσα τους και αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο 24χρονος μπασκετμπολίστας είναι άλλος ένας Έλληνας αθλητής που διαπρέπει στο εξωτερικό και κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ. Όπως είναι φυσικό, ο Αντετοκούνμπο ξέρει από… πρώτο χέρι και μπορεί να καταλάβει πόσο πάλεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να φτάσει στην κορυφή. “Συνέχισε, μην σταματάς!!”, ήταν το μήνυμα που του έστειλε, μέσω του Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συνέχισε μην σταματάς!! @stefanostsitsipas98

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Φανερά συγκινημένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου των ATP Finals, ευχαρίστησε του πάντες. Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε ότι νιώθει “απίστευτα” μετά από έναν αγώνα που χαρακτήρισε “roller coaster” λόγω της εξέλιξής του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του Ντομινίκ Τιμ, τον οποίο χαρακτήρισε έμπνευση”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ