8 λέξεις: Ο χωρισμός και οι αποκαλύψεις της Γκρέις στον Οδυσσέα (Photos)


8 λέξεις: Η Έρση δείχνει αποφασισμένη να τελειώνει μια για πάντα με τον Οδυσσέα και να βγει απ΄ τη ζωή του, αλλά αυτός ξαφνιασμένος με την απόφασή της, ζητάει περισσότερες εξηγήσεις. 

Η κουβέντα που θα κάνουν φανερώνει μια Έρση πολύ διαφορετική και αποφασισμένη πλέον να διατηρήσει την προσωπική της αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Τι άλλο θα δούμε σήμερα, Δευτέρα (18/11);

Ο Οδυσσέας απογοητευμένος και στενοχωρημένος, δεν μπορεί παρά να δεχτεί την απόφασή της.

Ο Μιχαήλ μιλάει στην Ρωξάνη για το πώς έπιασε την Ηλιάνα με τον αδερφό του και για όλα όσα ακολούθησαν, προσπαθώντας να την κάνει να μη νιώθει τύψεις για τη σχέση τους. Στο τέλος αυτής της συζήτησης η Ρωξάνη του υπόσχεται να είναι μαζί του σε όλη αυτή την περιπέτεια που περνάει.

Ο Σίμος ανεβάζει στο σάιτ του, την είδηση για τον εγκλεισμό της Ηλιάνας σε ψυχιατρική κλινική και αυτή η δημοσιοποίηση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για όλους.

Ο Οδυσσέας βάζει στον Νικηφόρο να ακούσει τις ηχογραφήσεις όπου ακούγεται να «συνωμοτεί» με τη Γκρέις και πλέον ο Νικηφόρος είναι υποχρεωμένος να ανοίξει τα χαρτιά του.

Η Γκρέις μιλάει στον Οδυσσέα και του λέει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της, για τον λόγο που βρίσκεται στην Κέρκυρα, καθώς και για τον πατέρα του τον Μάρκο Καλλέργη.

Αμέσως μετά ο Οδυσσέας βρίσκει τη Ναυσικά και της λέει πως ο Μάρκος, ζει! Ο Φοίβος πάει σε άλλη μια διάλεξη της Σοφίας και ερωτεύεται ακόμα περισσότερο το μυαλό της… και όχι μόνο!

Μετά από την ίντριγκα που έστησε η Ράνια, ο Έκτορας δεν έχει άλλη επιλογή από το να την απολύσει και να την βγάλει εντελώς από τη ζωή του. Ο Αλέκος διεκδικεί έντονα την Γκρέις και μένει άναυδος με την αντίδρασή της.

Η Ιφιγένεια πάει στο βιβλιοπωλείο του Σπύρου και του δείχνει πως γίνονται οι σωστές πωλήσεις!

Ο Δημήτρης επισκέπτεται το γραφείο του Σίμου και του κάνει επίθεση άνευ προηγουμένου γι’ αυτά που γράφει στο σάιτ για την Ηλιάνα.

Ο Μιλτιάδης ακούει την Κατερίνα που μιλάει με τον Αλέκο στο τηλέφωνο και στήνουν ίντριγκα και χωρίς δεύτερη σκέψη της ζητάει διαζύγιο! Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα συναισθήματά του προς την Εύα…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ