Κρήτη: Έτσι έγινε το τροχαίο στο Μοχό με θύμα 44χρονο


Τον 58ο νεκρό στην άσφαλτο θρηνεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας (18.11.2019) η Κρήτη. Αιτία άλλο ένα τροχαίο στον ΒΟΑΚ.

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με απολογισμό έναν νεκρό και έναν ελαφρά τραυματία. Σημειώθηκε στην Εθνική Οδό, στο ύψος του ημικόμβου Μοχού.

Ο άτυχος 44χρονος, ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο, έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο ekriti.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος ξέφυγε από την πορεία του, άγνωστο γιατί, διέσχισε κάθετα τον ημικόμβο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Οι φωτογραφίες που έστειλε στο ekriti ο Γιάννης Λιονάκης σοκάρουν.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στις μπάρες ήταν τμήμα τους να διαπεράσει το αυτοκίνητο στο ύψος του οδηγού και να χτυπήσει τον 44χρονο, σκοτώνοντάς τον. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σίδερο δεν καρφώθηκε στον άτυχο οδηγό, αλλά τον χτύπησε σε σημείο που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες που μένουν στο Ηράκλειο είχε κατεύθυνση τον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες πήγαιναν στη δουλειά τους.

Πηγή: ekriti.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ