Το “μπλοκ” του Αυγενάκη και η “επίθεση” του Σαββίδη.


Ο Γιώργος Σαββίδης δημοσίευσε στο instagram το “μπλοκ” που του έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης και καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού να εγγυηθεί διαφάνεια και διαλεύκανση σε όλες τις υποθέσεις, αλλιώς… να παραιτηθεί!

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, αποκάλυψε με αιχμηρό σχόλιο την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να τον… αποκλείσει στο instagram.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη είχε σχολιάσει προ ημερών μια ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού στο instagram, ισχυριζόμενος ότι όλα τα σχόλια που αναφέρονταν στον Ολυμπιακό διαγράφονταν.

Τη Δευτέρα (18.11.2019) ο Γιώργος Σαββίδης δημοσιοποίησε την απόφαση του κ. Αυγενάκη να τον μπλοκάρει, συνοδεύοντας τη σχετική ανάρτηση με το σχόλιο “σοβαρή κίνηση από έναν σοβαρό υπουργό”.

Η συνέχεια ήταν πιο.. αιχμηρή, αφού ο Γιώργος Σαββίδης τόνισε ότι κ υφυπουργός αθλητισμού θα πρέπει να εγγυηθεί διαφάνεια και διαλεύκανση σε όλες τις υποθέσεις, αλλιώς να παραιτηθεί!

“Ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος εκπροσωπεί μια δημοκρατική κυβέρνηση, όχι μόνο διέγραψε μη προσβλητικά σχόλια αλλά επίσης -όπως παρατήρησα σήμερα- με μπλόκαρε και στα social media. Συγχαρητήρια Υπουργέ.

ΥΓ: Θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν έχει σημασία πόσα «μπλοκ» κάνετε, η αλήθεια δεν θα θαφτεί όπως σε τόσες άλλες πολλές υποθέσεις.

ΥΓ1: Είστε υπεύθυνος προς τον ελληνικό λαό για να εγγυηθείτε την διαφάνεια σε όλα τα αθλήματα και την διαλεύκανση όλων των υποθέσεων.

Κάντε το ή παραιτηθείτε” αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ