Ελλάδα – Φινλανδία LIVE: Για τα προκριματικά του Euro 2020


Να ολοκληρώσει με μια ακόμα νίκη την «προβληματική» της πορεία στα προκριματικά του Euro 2020 θέλει η Εθνική Ελλάδας. Η Φινλανδία αποτελεί την τελευταία… υποχρέωση της «Γαλανόλευκης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο Τζον Φαν’τ Σιπ και οι παίκτες του θέλουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη, κάτι που έχει να συμβεί από το 2016.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει να κλείσει με ακόμα μια καλή εμφάνιση τα προκριματικά του Euro 2020 απέναντι στη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων σε αυτή τη διαδικασία.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στα European Qualifiers με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να στείλουν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει των επόμενων σπουδαίων προκλήσεων που τους περιμένουν.

Η Φινλανδία είναι.. αδιάφορη και “μεθυσμένη” από το νέκταρ της πρώτης της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020, η οποία “σφραγίστηκε” μετά το 3-0 επί του Λιχτενστάιν.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Η Εθνική Ελλάδας επιδιώκει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που ξεκίνησε απέναντι στη Βοσνία και συνεχίστηκε στο Ερεβάν. Με νίκη κόντρα στην Φινλανδία, η ομάδα του Φαν’τα Σιπ θα κάνει την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της, κάτι που είχε να πετύχει από το 2016 (είχε επικρατήσει στο Γιβραλτάρ με 4-1, κέρδισε την Κύπρο με 2-0 εντός και την Εσθονία με 2-0 εκτός για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας).

Πλέον, παράλληλα με το στόχο δημιουργίας του συνόλου που θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022, η Εθνική είναι υποχρεωμένη να κυνηγά και τους βαθμούς για να κερδίσει θέσεις στην κατάταξη των FIFA – UEFA.

Η Εθνική Ελλάδας η Εθνική θέλει να παραμείνει στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και να μην χάσει κι άλλο έδαφος, πέφτοντας στο τέταρτο, στο ranking της FIFA.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ