Το ξέσπασμα ηθοποιού για τα νούμερα τηλεθέασης: «Ποιοι είναι αυτοί που καθορίζουν τι θα κοπεί;


Έχει χαράξει τη δική του πορεία στο χώρο της υποκριτικής, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο και σχολιάζει έντονα όσους αποφασίζουν τι θα κοπεί και τι όχι στην τηλεόραση!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του ξέσπασε για τα νούμερα τηλεθέασης και εξηγεί γιατί όταν πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη προτιμά να απέχει από το θεατρικό σανίδι.

Υπό την έννοια και του βιοπορισμού, η τηλεθέαση σας αγχώνει;

«Τι ακριβώς είναι η τηλεθέαση; Τι μετρούν οι περίπου 2.500 δέκτες που υπάρχουν; Το «Greece’s Next Top Model” ή τις «Μέλισσες»; Ποιοι είναι αυτοί που καθορίζουν τι θα συνεχιστεί και τι θα κοπεί; Ποιοι λένε ότι πρέπει να παίξει το «GΝΤΜ», ενώ η “Συμπεθέρα» δεν έπρεπε να πάει; Πρόκειται για παιχνιδάκι που παίζεται στην πλάτη πολλών και κοροϊδεύει τον κόσμο, γιατί βολεύει κάποιους. Εγώ ξέρω πως με σταματούν και μου λένε ότι μας βλέπουν.

Αυτή είναι η δική μου μέτρηση. Τι να πιστέψω δηλαδή; Πως ο κόσμος θέλει να βλέπει μοντέλα να ξεκατινιάζονται με κότες φίδια; Αυτό θέλει ο μέσος θεατής; Δεν το πιστεύω… Εγώ νομίζω πως ο κόσμος αγαπά τη μυθοπλασία. Κωμωδία ή δράμα, δεν έχει σημασία. Και ποιος είπε πως δεν θέλουμε δράμα; Ισα ίσα που το θέλουμε και ως ψυχοθεραπεία: για να κλάψουμε με το δράμα του άλλου και να ξεχάσουμε το δικό μας».

Ο Αλέξανδρο;ς Λογοθέτης αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και σε όσους καθορίζουν τι θα κοπεί και τι όχι από ην τηλεόραση!

Το «Νησί», όπου σας βλέπαμε, ήταν η τελευταία μεγάλη δραματική παραγωγή;

«Ηταν ένα κομβικό σημείο στη δουλειά μου, στη ζωή μου και σίγουρα στην ελληνική τηλεόραση. Και τώρα βέβαια ξαναρχίζουν κάποιες μεγάλες παραγωγές, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις, καθώς τα μεγέθη είναι ανόμοια. Αλλά ούτε και το «Νησί» είχε την τύχη που του άξιζε. Βέβαια στη χώρα του την είχε, όχι όμως έξω. Θα μπορούσε το ΜΕGΑ, το οποίο μαθαίνω θα ξανανοίξει, να κάνει μια πιο δομημένη παραγωγή, ώστε η σειρά να προωθηθεί καλύτερα στο εξωτερικό».

Εσείς προτιμάτε κωμωδία ή δράμα; Θέατρο ή τηλεόραση;

«Είναι σαν να με ρωτάτε αν μου αρέσουν οι ξανθές ή οι μελαχρινές… Θα σας πω λοιπόν, ανάλογα την κωμωδία και ανάλογα το δράμα, αναλόγως της σειρά ή του θεατρικού. Δεν υπάρχει περίπτωση πάντως να κάνω και θέατρο ταυτοχρόνως… Γιατί; Για να επιβεβαιωθώ ως καλλιτέχνης; Για να επιβεβαιώσω τη ματαιοδοξία μου ότι μπορώ και αυτό; Δεν υπάρχει λόγος. Πληρώνομαι για μια τηλεοπτική δουλειά και θα ζήσω με αυτό. Για να μπορώ να βλέπω το παιδί μου, τη γυναίκα μου και να έχω και μια ανάσα στη ζωή μου, να μην τρέχω… Δεν έχω δα τόσα χρέη για να πρέπει να δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ, ούτε χρειάζομαι «δικαιολογίες» για να μην είμαι σπίτι μου», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ