Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός LIVE: Για την 9η αγωνιστική της Euroleague


Η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού στην Euroleague τον βρίσκει στην έδρα της Ζαλγίρις. Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν το «διαζύγιο» με τον Αργύρη Πεδουλάκη και να επιστρέψουν στις νίκες. Με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο του το «τριφύλλι» αναζητά το δεύτερο «διπλό» του στη φετινή διοργάνωση. Η επόμενη αγωνιστική (10η) θα βρει τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου.

Με στόχο να μπει στο… σωστό δρόμο! Δύσκολο έργο στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας έχει ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ έχει φέρει σε δύσκολη θέση το «τριφύλλι», που πήρε διαζύγιο με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Πλέον, με τον Γιώργο Βόβορα ως υπηρεσιακό τεχνικό, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει το δεύτερο του «διπλό» στη φετινή Euroleague και να ανεβάσει το ρεκόρ του στο 5-4.

Ο Τζίμερ Φρεντέτ αποθεραπεύτηκε και θα ενισχύσει τους «πράσινους», σε μια διαβολοβδομάδα που θα τους βρει την Παρασκευή στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν (22.11.2019 / 21:30).

Η Ζαλγκίρις (3-5) μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ παραμένει σε δύσκολη θέση. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα έχει στη διάθεση του τον Άλεξ Πέρεζ, με τον οποίο αναμένεται να λύσει και τη συνεργασία της.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Στα 24 χρόνια των μονομαχιών τους, ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος με 20 νίκες σε 26 αγώνες. Στο Κάουνας οι «πράσινοι» υπερέχουν επίσης με 8 νίκες σε 13 ματς.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Να αναφέρουμε ότι λίγο αργότερα (21:30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου και ψάχνει την τέταρτη εφετινή του νίκη στη Euroleague.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ