Basketball Champions League: ΑΕΚ – Ράστα Φέχτα


Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Ράστα Φέχτα με 75-79 στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League και έπεσε από την κορυφή του 2ου ομίλου όπου πλέον ανέβηκαν οι Γερμανοί.

Πικρή ήττα γνώρισε η ΑΕΚ με 75-79 από την γερμανική Ράστα Φέχτα στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League και έχασε την ευκαιρία να “σφραγίσει” την παρουσία της στην πρώτη δυάδα του 2ου ομίλου. Η “Ένωση¨αν και προηγήθηκε με 7 πόντους στο ημίχρονο (40-33) έκανε ένα “καταστροφικό” τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε με το σκορ να είναι 55-62 υπέρ των Γερμανών.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ράστα Φέχτα κράτησε το προβάδισμα και σφράγισε τη νίκη με ένα τρίποντο του Μάξ Ντιλέο το οποίο επανέφερε τη διαφορά στους έξι πόντους (72-78) τη στιγμή που η ΑΕΚ επιχειρούσε αντεπίθεση και είχε μειώσει στους τρεις, με τρίποντο του Λάνγκφορντ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Αυτή ήυαν η πρώτη ήττα της “Ένωσης” μετά από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνάμα την έριξε από την κορυφή του δευτέρου ομίλου, όπου πλέον βρίσκεται η Ράστα Φέχτα ενώ η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει ένα ματς λιγότερο και την ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΚ αν αύριο νικήσει την Σαν Πάμπλο Μπούργος.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ