Συγκλονίζει διάσημη ηθοποιός: «Η ρήξη εγκεφαλικού ανευρίσματος ήταν εξαιρετικά τραυματική εμπειρία»


Αποτελεί μια από τις διασημότερες stars και η συγκεκριμένη της εξομολόγηση συγκίνησε τους fans της και όχι μόνο.

Η 33χρονη ηθοποιός βίωσε την πρώτη της εγκεφαλική αιμορραγία, τον Φεβρουάριο του 2011, και τα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της καθηλώνουν.

«Η ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος ήταν μια εξαιρετικά τραυματική εμπειρία. Οι διασώστες όμως ήταν απίστευτοι. Μου έδωσαν φάρμακα προκειμένου να μειωθεί ο πόνος, με τύλιξαν με κουβέρτες και με έκαναν να γελάω καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής για το νοσοκομείο.

Εγώ είχα εσωτερική αιμορραγία και μέσα στο ασθενοφόρο όλοι χαζογελούσαμε. Η μητέρα μου εισέβαλε στο νοσοκομείο σαν σούπερ μαμά. Εγώ ήμουν σε αφασία (έχασα την ομιλία μου) και εκείνη με κοιτούσε σαν να μου έλεγε «Ναι, καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις». Ήταν ειλικρινά η πιο όμορφη στιγμή. Επίσης η κάθε νοσοκόμα που με πλησίαζε ήταν τόσο ευγενική. Αυτές ευθύνονται και για την επιθυμία μου να γίνω εκπρόσωπος του Royal College of Nursing το 2018.

Οι νοσοκόμες είναι οι αφανείς ήρωες, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό των ασθενών τις πιο τρομακτικές στιγμές. Αυτή μου η εμπειρία με ενέπνευσε να ξεκινήσω τη φιλανθρωπική οργάνωση SameΥου. Μετά από κάποια εγκεφαλική βλάβη, η ζωή ενός ανθρώπου μεταμορφώνεται. Σκοπός μου, λοιπόν, μέσα από την οργάνωση ήταν να φέρω τους ασθενείς σε επαφή με συνεπείς ανθρώπους, που έχουν να του δώσουν τις απαραίτητες απαντήσεις και μπορούν να τους κάνουν να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι. Το να είσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο όταν είναι φοβισμένος, μπερδεμένος ή θυμωμένος είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις» δήλωσε η Emilia Clarke στο περιοδικό People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ