Elif: Η Τουλάι περνάει δύσκολες ώρες και σκέφτεται να αυτοκτονήσει (pics)


Σοκαριστικές οι εξελίξεις σήμερα, 20 Νοεμβρίου, στη σειρά, Elif!

Η Τουλάι στέκεται στην άκρη ενός γκρεμού και θυμάται τις ευτυχισμένες στιγμές της με τον Βεϊσέλ. Σκέφτεται να αυτοκτονήσει αλλά το μετανιώνει. Αποφασίζει όμως να φύγει μακριά από τον Βεϊσέλ αλλά δεν ξέρει που να πάει.

Η Μελέκ προσπαθεί να βρει ένα φορτηγό για να μεταφέρει την παραγγελία της. Ο Γιουσούφ της προσφέρει για άλλη μια φορά κρυφά τη βοήθειά του.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif!

Ο Τζεβαχίρ επιστρέφει τα λεφτά στις εργάτριες και η Μπαχριγιέ εμφανίζεται και κατηγορεί τη Μελέκ. Η Ελίφ μπαίνει στο εργαστήριο και την ακούει.

Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι που μένει η Αρζού και τσακώνονται. Η Ελίφ δεν αντέχει τη φασαρία που γίνεται στο εργαστήριο ραπτικής και βγαίνει έξω. Ο Γιουσούφ την πλησιάζει και συνειδητοποιεί πως η παρέα της μικρούλας του κάνει καλό.

Όταν βλέπει το χτυπημένο της γόνατο έχει μια ανάμνηση. Ο Γιουσούφ βλέπει την Ελίφ σαν κόρη του και της χαρίζει ένα βιβλίο. Η Μπαχριγιέ θέλει πίσω τη θέση της αλλά ο Τζεβαχίρ της λέει πως αυτό είναι αδύνατο.

Όμως της κάνει μια πρόταση, να επιστρέψει ως απλή εργάτρια. Η Μπαχριγιέ δέχεται. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αναζητούν την Τουλάι. Η Τουλάι περνάει δύσκολες ώρες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ