Τσιμτσιλή: Δείτε τι αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Μπότση και την πρώτη φώτο με την κορούλα της!


Η Τζένη Μπότση έγινε μανούλα τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,280 γρ. και έχει σκορπίσει την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια.

Τρισευτυχισμένος, βέβαια και ο μπαμπάς Αλέξανδρος Μιχαλάς ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της ηθοποιού κάθε στιγμή και καθ» όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της που η ίδια θέλησε να κρατήσει κρυφή.

Η Τζένη Μπότση μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε για την εγκυμοσύνη της και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις.»

Και τόνισε στο asist.gr: «Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Τζένης Μπότση και προέβη σε μία αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day! Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια για την μανούλα Τζένη Μπόστση!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ