Μουρίνιο: Η πρώτη φορά με Ολυμπιακό και τα «ραντεβού» με τις «πρώην»


H Τότεναμ ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Ζοσέ Μουρινιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια! Ο Πορτογάλος προπονητής που επιστρέφει στην αγγλική Premier League και αναλαμβάνει τους “σπερς” λίγες ημέρες” πριν τον αγώνα τους με τον Ολυμπιακό. Πότε αντιμετωπίζει τις… πρώην ομάδες του στο το Νησί.

Η Τότεναμ απέλυσε τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο και μέσα σε λίγες ώρες τα… βρήκε με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο “Special One” επιστρέφει σε πάγκο ομάδας της Premier League μετά την απομάκρυνσή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Δεκέμβριο του 2018.

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Μουρίνιο! Υπέγραψε έως το 2023

Φυσικά, ο Μουρίνιο θα βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ, την ερχόμενη Τρίτη όταν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Λονδρέζους για την 5η αγωνιστική του Champions League. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός θα αντιμετωπίσει τους “ερυθρόλευκους”!

Από ελληνικές ομάδες, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει βρεθεί αντιμέτωπος μόνο με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος έχει αντιμετωπίσει το “τριφύλλι” δυο φορές με την Πόρτο, στο Κύπελλο UEFA τη σεζόν 2002-2003 και άλλες δύο με την Ίντερ (2008-2009), για τους ομίλους του Champions League.

Ο Μουρίνιο “μέτρησε” δύο εκτός έδρας νίκες κόντρα στους “πράσινους” αλλά και δύο εντός έδρας ήττες σε “Ντας Άντας” και “Μεάτσα”!Το Δεκέμβριο κόντρα στις… πρώην

Να θυμίσουμε ότι ο Μουρίνιο έχει περάσει από τους πάγκους των Πόρτο, Ίντερ, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, τα… ραντεβού του στην Premier League με τους “μπλε” και τους “κόκκινους διαβόλους” αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο “Spesial One” θα αντιμετωπίσει και τις δύο… πρώην ομάδες του μέσα στον Δεκέμβριο! Πιο συγκεκριμένα, η Τότεναμ θα επισκεφτεί το “Ολντ Τράφορντ” στις 4/12, ενώ θα υποδεχθεί τους “μπλε” στο ντέρμπι του Λονδίνου στις 22/12.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ