18 μήνες που αλλάζουν… καριέρες!


Πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή μας μέσα σε μία μέρα; Πόσο σε μία εβδομάδα; Σε έναν μήνα; Σίγουρα η απάντηση που δώσατε αυθόρμητα είναι «πολύ». Έχετε σκεφτεί, όμως, πόσο μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας, σε 18 ολόκληρους μήνες; Αρκεί μόνο να το βάλετε ως στόχο και τότε όλα μπορούν να υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον…

Είναι αλήθεια πως πολλές φορές, παρασυρόμενοι από το παρόν, αδιαφορούμε για το μέλλον, ωστόσο αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι πως αν δεν επενδύσουμε στο παρόν, δεν θα γνωρίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Έτσι, στην περίπτωση που ονειρευόμαστε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, δεν έχουμε παρά να θυσιάσουμε τον χρόνο που θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στον στόχο μας.

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, που θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς εξ αποστάσεως, είναι εκείνο που θα συμβάλλει τόσο στη διά βίου μάθηση, που είναι απαραίτητη για την εκπαιδευτική μας δραστηριότητα, όσο και για να αποτελέσει εχέγγυο για μία μελλοντική περαιτέρω επαγγελματική αναγνώριση.

Υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακά προγράμματα, τα οποία διαρκούν 18 μήνες και είναι εδώ για να αλλάξουν καριέρες, εντοπίζουμε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, που κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο δικτυωμένα και δυναμικά κέντρα αριστείας στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που υπόσχονται να αλλάξουν καριέρες

Πληθώρα Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων μπορεί να εντοπίσει κάθε ενδιαφερόμενος, στο ΕΠΚ, που κατάφερε να αναβαθμίσει την ποιότητα της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης της γειτονικής χώρας και να καταστεί ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα σπουδών στην Ευρώπη, έχοντας προσελκύσει τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο υποψήφιους φοιτητές από την Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Μονάδα Εξ Αποστάσεως δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση στην εκπαίδευση και επιμόρφωση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πολιτών, οι οποίοι -λόγω γεωγραφικών, επαγγελματικών, οικογενειακών ή άλλων περιορισμών- δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία κάποιο πρόγραμμα. Με αυτό τον τρόπο, η Μονάδα Εξ Αποστάσεως ανταποκρίνεται στις σύγχρονες και αυξανόμενες ανάγκες της κοινωνίας για μάθηση και προωθεί τις ίσες ευκαιρίες σε θέματα εκπαίδευσης μέσω προγραμμάτων εναλλακτικής εκπαίδευσης.

Με προγράμματα που συνδέονται με την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας και αμέτρητες ακαδημαϊκές και επιστημονικές του διακρίσεις, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί σήμερα πόλο έλξης για φοιτητές από κάθε γωνιά του κόσμου και φυσικά, την Ελλάδα.

Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση, Δημόσια Υγεία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αγγλική Φιλολογία, Μουσική Παιδαγωγική, Συστήματα Πληροφορικής και Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική, Ελληνικές Σπουδές, είναι ανάμεσα στα προγράμματα που υπόσχονται σε όλους όσοι ονειρεύονται μία επιτυχημένη καριέρα, πως το όνειρό τους μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μονάδα Εξ Αποστάσεως του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθορίζεται, από παιδαγωγική άποψη, από ένα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό μοντέλο. Πηγή έμπνευσης του οποίου αποτέλεσε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Καταλονίας, το πρώτο 100% online πανεπιστήμιο στον κόσμο, με το οποίο και διατηρεί στενή συνεργασία τόσο σε ερευνητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διδασκαλίας. Φυσικά, το μοντέλο που εφαρμόζεται στο ΕΠΚ είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κυπριακού αλλά και του ελλαδικού χώρου.

Κλείνοντας, να υπογραμμίσουμε πως όλα τα εξ αποστάσεως προγράμματα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, καθώς και από το ΔΟΑΤΑΠ στην Ελλάδα. Tα προγράμματα προσφέρονται είτε στην ελληνική, είτε στην αγγλική γλώσσα, ενώ όσον αφορά στους διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ή εξωτερικοί συνεργάτες με εμπειρία στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και τη χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην εκπαιδευτική διαδικασία από άλλα αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια.



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ