Γιώργος Λιάγκας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του


Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον θάνατο του πατέρα του από καρκίνο

Ο παρουσιαστής με αφορμή τα όσα είπε η Άσπα Τσίνα στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η οποία αποκάλυψε πρώτη φορά πως πάσχει από μια σπάνια μορφής καρκίνου στο αίμα, που ονομάζεται πολλαπλό μυέλωμα, μίλησε για το θάνατο του πολυαγαπημένου πατέρα του από καρκίνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι από τις στιγμές που δεν ξέρεις τι να σχολιάσεις τώρα. Πρέπει να βρίσκεις πάντα και ένα πάτημα. Το στήριγμά της είναι ο 11χρονος γιος της. Να βγει νικήτρια από τη μάχη, μέσα από την καρδιά μας. Είχα και εγώ στην οικογένειά μου άτομα με καρκίνο. Και ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο. Η Άσπα είναι δυνατός άνθρωπος. Οι άνθρωποι που έχουν καρκίνο, παθαίνουν και περιόδους κατάθλιψης.»

Και πρόσθεσε: «Είχαμε πάει σε γιατρό και μου είχε πει πως όταν η νόσος είναι σε έξαρση, ο οργανισμός δεν σε αφήνει να πάθεις κατάθλιψη, διότι σε κάνει δυνατό για να πολεμήσεις. Όταν η νόσος είναι σε ύφεση, τότε αρχίζουν οι σκέψεις. Επίσης να μην εύχεται κανείς σε άλλον να πάθει κάποιος δικός του τέτοιο πράγμα»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ