Ρόδος: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι, ένας νεκρός


Σοκαρισμένη η Ρόδος από τη βουτιά θανάτου στο λιμάνι της Ακαντιάς. Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από δύτη. Πρόλαβε να βγει σώα η συνοδηγός του. Πληροφορίες πως ο άτυχος οδηγός έπαθε κράμπα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Δείτε εικόνες από το σημείο.

Συγκλονισμένη η Ρόδος από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20.11.2019) στο λιμάνι της Ακαντιάς. Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο εκτός από τον άνδρα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύτη, βρισκόταν και μια γυναίκα, η οποία όμως κατάφερε να βγει και να καλέσει σε βοήθεια.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα είναι αδιευκρίνιστες. Υπάρχουν αναφορές πως ο άνδρας επιχειρούσε ελιγμό όταν βρέθηκε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Υπάρχουν όμως κι άλλες, από συγγενή του σύμφωνα με τη Δημοκρατική, σύμφωνα με τις οποίες ο άτυχος οδηγός από την Κρήτη έπαθε κράμπα με αποτέλεσμα το πόδι του να κολλήσει στο γκάζι και να μην μπορέσει να αντιδράσει!

Άμεσα στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να βγάλει από το βυθό τον οδηγό, όμως δυστυχώς ήταν αργά.

Η γυναίκα που ήταν συνοδηγός πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο πριν αυτό βυθιστεί, κολύμπησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στη Ροδιακή πως είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή και να πέφτει στη θάλασσα.

Για ελάχιστα λεπτά το αυτοκίνητο έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα – συνοδηγός, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω και να αρχίσει να κολυμπά, καλώντας συγχρόνως σε βοήθεια.

Στο σημείο  βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το συμβάν και από όσους βρίσκονταν στο σημείο και από την ίδια τη συνοδηγό.

Με πληροφορίες από rodiaki.gr και dimokratiki.gr

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ