Χριστίνα Μπόμπα: Έτοιμη για το διαγωνιστικό κομμάτι του The Voice! Την έχετε ακούσει να τραγουδάει;


Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάζει -μαζί με τον Γιώργο Λιανό- το φετινό The Voice, όμως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και διαγωνιζόμενη αφού το… «χει! 

Με αφορμή τα γενέθλια της καλής φίλης της και κουμπάρας της Μαρίνας Βερνίκου, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα βιντεάκι στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να τραγουδάει τη μεγάλη επιτυχία της Πρωτοψάλτη «Διθέσιο» και αν ήταν μπροστά στους κριτές του The Voice, να την κρίνουν, θα της έλεγαν ότι ήταν ολόσωστη τονικά και ότι έχει τη μελωδία μέσα της.

Η όμορφη παρουσιάστρια, σε πολύ καλή διάθεση ανέβηκε στην αυτοσχέδια σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει πάρα πολύ χαρούμενη υπό τις επεφημίες του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος είναι πάντα ιδιαίτερα υποστηρικτικός.

Η Χριστίνα πολύ όμορφη αλλά και πολύ άνετη, ερμήνευσε το τραγούδι και δέχτηκε το πιο δυνατό χειροκρότημα για την ερμηνεία της. Μάλιστα, στις αναρτήσεις των βίντεο που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο instagram έκανε και… γκάλοπ για τους διαδικτυακούς της φίλους, ζητώντας τους να ψηφίσουν αν θα γυρνούσαν οι καρέκλες των coaches αν εκείνη διαγωνιζόταν στο The Voice…

Δείτε την στο παρακάτω απολαυστικό βίντεο …

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ