Συγκινεί η Ασλάνογλου: «Είδα στον ύπνο μου ένα μελαχρινό μωρό με πάνα πάνω στο κρεβάτι μου, να γελά»


Η Μαρίνα Ασλάνογλου εξομολογήθηκε προσωπικές στιγμές, οι οποίς θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στην ψυχή της.

Η γνωστή ηθοποιός δεν είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη. Έπρεπε να μένει ακίνητη, να κάνει ειδικές ενέσεις, ενώ μάλιστα είχε πάθει και αποκόλληση. Η Μαρίνα Ασλάνογλου, λοιπόν, μίλησε με ειλικρίνεια και αναφέρθηκε στην εξωσωματική, περνώντας το δικό της μήνυμα.

«Αυτό το παι­δάκι ήθελε πολύ να έρθει στον κόσμο. Ήταν δυνατός, άντεξε όλες τις δοκιμασίες. Θα σου πω κάτι! Στη δεύτερη εξωσωματική, το προηγού­μενο βράδυ από τα αποτελέσματα είδα στον ύπνο μου ένα μελαχρινό μωρό με πάνα πάνω στο κρεβάτι μου, να γελά με την καρδιά του.

Την επό­μενη μέρα, μου είπαν πως δεν ήμουν έγκυος. Με κάποιον τρόπο, όμως, αυτό το μωρό μου εντυπώθηκε οτο μυαλό. Ε, λοιπόν, θέλω να σου πω ότι αυτό το γέλιο του μωρού που είχα δει στον ύπνο μου εκείνο το βράδυ το έχει ο Κωνσταντίνος! Σαν να μου «λεγε «Θα γελάσεις κι εσύ, μανούλα. Θα «ρθω με έναν τρόπο»!

Μια γλυκιά οικογενειακή λήψη!

Όσον αφορά στην εξωσωματική και αν ήταν κάτι οικείο στο περιβάλλον της, αποκάλυψε.

«Είχα δύο φίλες που δεν το έκρυ­ψαν! Αλλά είχα και άλλες που το έκρυψαν γιατί στην Ελλάδα το να κάνεις εξωσωματική θεωρείται ακόμη ταμπού. Ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Δεν είναι, όμως, απαραί­τητα έτσι. Ο νούμερο ένα παράγο­ντας μη γονιμότητας είναι το άγχος! Μετά πάνε ο τρόπος ζωής, η καθημε­ρινότητα κ.ο.κ. Μπορεί μια γυναίκα στα 40 να είναι καλύτερα οργανικά από μια κοπέλα 25 ετών. Στο κέντρο που πήγαινα για τις εξωσωματικές έβλεπα κορίτσια 25 και 28 χρόνων να επιχειρούν ήδη την έκτη εξωσωματική», είπε στο People και τη Φανή Πλατσατούρα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ