Μουρίνιο: Ο μοναδικός του όρος. “Σενάρια” με Ιμπραΐμοβιτς και Μπέιλ


Ο Ζοζέ Μουρίνιο διανύει τα πρώτα του 24ωρα ως προπονητής της Τότεναμ και ο ξένος Τύπος φέρνει στην… επιφάνεια στοιχεία της συμφωνίας, ενώ αναφέρεται και στα πρώτα μετεγγραφικά “σενάρια”.

Υπέγραψε ένα “χρυσό” συμβόλαιο με την Τότεναμ, το οποίο θα του αποφέρει αρκετά εκατομμύρια. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε τους “σπερς”, με τον Τύπο της Αγγλίας να επικεντρώνεται στη συμφωνία του με τους Λονδρέζους.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως ήταν σχετικά εύκολες, από τη στιγμή που ικανοποιήθηκε οικονομικά ο Πορτογάλος τεχνικός. Πάντως, τα Μέσα της Αγγλίας αναφέρουν ότι ο Μουρίνιο έθεσε έναν απαράβατο όρο προς τη διοίκηση της Τότεναμ, προκειμένου να υπογράψει.

Αυτός δεν ήταν άλλος από το να μην υπάρξει κανένα ενδεχόμενο πώλησης του Χάρι Κέιν. Ο “Special one γνωρίζει την αξία/ποιότητα του αρχηγού των Λονδρέζων και υπολογίζει τόσο στις ηγετικές, όσο και στις εκτελεστικές του ικανότητες.

Από ‘κει και πέρα, οι Άγγλοι ήδη γράφουν για τους πρώτους μετεγγραφικούς στόχους του Πορτογάλου. Ένα από τα “σενάρια” που κυκλοφόρησαν αναφέρει ότι ο Μουρίνιο θέλει να φέρει στην Τότεναμ τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ αναφέρεται ότι έχουν ήδη υπάρξει συζητήσει του μάνατζερ του Σουηδού, Μίνο Ραϊόλα, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι.

Την ίδια στιγμή, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Να θυμίσουμε ότι ο Μουρίνιο επιθυμούσε την απόκτησή του Ουαλού και την περίοδο που ήταν προπονητής στη Γιουνάιτεντ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ