The Flintstones: Πόσοι τους θυμόσαστε; (vids)


Και ποιος δεν θυμάται τον Fred Flintstone και την οικογένειά του. Τη Wilma, την μικρή Pebbles και τον Dino το κατοικίδιο δεινόσαυρό τους.

Οι The Flinstones ήταν μια αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων σε παραγωγή των Hanna Barbera για το κανάλι ABC. Η σειρά λάμβανε χώρα σε ένα σκηνικό της Εποχής του Λίθου περιγράφοντας τις ζωές των βασικών χαρακτήρων, τους γείτονες της διπλανής πόρτας (Barney, Betty και Bamm-Bumm) και τις οικογένειές τους.

Αρχικά μεταδόθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου 1960 έως την 1η Απριλίου 1966 στην ζώνη prime time αποτελώντας το πρώτο παράδειγμα τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε σε τέτοια ώρα.

Σύμφωνα με την Wikipedia, η συνεχής δημοτικότητα των The Flinstones στηριζόταν σε μεγάλο βαθμό στην αντιπαράθεσή του με τις σύγχρονες καθημερινές ανησυχίες κατά την περίοδο της Λίθινης Εποχής. Οι The Flinstones αποτέλεσαν την πιο οικονομικά επιτυχημένη παραγωγή επί τρεις δεκαετίες μέχρι που το Τhe Simpsons έκανε πρεμιέρα κάποιες δεκαετίες αργότερα. Το 2013 το The Flinstones κατετάγη στην δεύτερη θέση ως το πιο επιτυχημένο κινούμενο σχέδιο για την τηλεόραση όλων των εποχών (μετά το The Simpsons).

Στην Ελλάδα προβλήθηκε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA τη δεκαετία του ’90, κάνοντας όλα τα πιτσιρίκια να περιμένουν με αγωνία τα Σαββατοκύριακα για να δουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Δείτε την έναρξη της αγαπημένης μας σειράς στo βίντεο που ακολουθεί

πηγή: Mothersblog.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ