Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός LIVE: Δεύτερη ευκαιρία στη Γερμανία


Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άλμπα στο Βερολίνο για τη 10η αγωνιστική της Euroleague. Δεύτερη ευκαιρία στη Γερμανία για τους Πειραιώτες, μετά την ήττα από τη Μπάγερν στο Μόναχο. «Καίγονται» για το ροζ φύλλο οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην 13η θέση της κατάταξης.

Μετά την… τσάμπα ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου στη δεύτερη διαδοχική αναμέτρησή του στη Γερμανία, για τη 10η αγωνιστική της Euroleague.

Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ στην Ευρώπη, με τρεις νίκες και έξι ήττες, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από δύο σερί νίκες, με τη μία επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Παρακολουθήστε LIVE το Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

 

Από το σοκ του Μονάχου προέρχεται ο Ολυμπιακός, καθώς ηττήθηκε από τη Μπάγερν παρότι βρέθηκε να προηγείται και με 12 πόντους διαφορά, ξεκινώντας το τελευταίο δεκάλεπτο με 63-55 υπέρ του.

Παρόλα αυτά μια… κατάρρευση στα τελευταία λεπτά, οδήγησε σε μία οδυνηρή ήττα που τον έχει φέρει πια στο 3-6 στην κατάταξη της Euroleague με αποτέλεσμα να “καίγεται” για τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

 

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ