Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός: Κόκκινα «πολυβόλα» στη Γερμανία. (vids)


Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στη φετινή Euroleague και με εκπληκτική απόδοση σε άμυνα και επίθεση, «διέλυσε» την Άλμπα Βερολίνου μέσα στην έδρα της, με το επιβλητικό 99-80.

Φοβερό ματς για τον Ολυμπιακό στη Γερμανία, με τους Πειραιώτες να “αλώνουν” το Βερολίνο με 99-80 επί της Άλμπα, όντας από τη αρχή μπροστά στο σκορ και “εκτοξεύοντας” τη διαφορά ακόμη και πάνω από τους 20 πόντους.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα είδε όλους τους παίκτες του να προσφέρουν στην αναμέτρηση με 12 σκόρερ και 5 παίκτες να έχουν “διψήφιο” αριθμό πόντων. Κορυφαίος όλων ο Ρούμπιτ (16 πόντους και 8 ριμπάουντ) στο ματς της καριέρας του μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με Κόνιαρη, Σπανούλη, Παπανικολάου, Ρούμπιτ, Μιλουτίνοφ και ήταν εντυπωσιακός στα πρώτα λεπτά, σε άμυνα και επίθεση. Ο Αμερικανός ήταν ασταμάτητος στην επίθεση και οι υπόλοιποι “καθάριζαν” στην άμυνα, δίνοντας από τη αρχή προβάδισμα στην ομάδα τους. Οι Περαιώτες ολοκλήρωσαν έτσι την πρώτη περίοδο με σκορ 17-30.

Η “παράσταση” της ομάδας του Κεμζούρα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πρίντεζη να δίνει τον… τόνο από τον πάγκο και την ομάδα να σουτάρει με εκπληκτικά ποσοστά, αφού είχε πάνω από 70% στο δίποντο και 50% στο τρίποντο. Η διαφορά “εκτοξεύτηκε” έτσι και πάνω από τους 20 πόντους, για να τη “μαζέψουν” με βολές οι Γερμανοί στο 38-55.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Άλμπα Βερολίνου έκανε ένα 8-0 σερί και μείωσε τη διαφορά στους 14 πόντους (57-71), όμως ο Ολυμπιακός “απάντησε” αμέσως με δικό του σερί και “τελείωσε” ουσιαστικά την αναμέτρηση.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με +19 για τους Πειραιώτες και παρά τα συνεχόμενα τρίποντα του Γερμανών, η ομάδα του Κεμζούρα είχε… απάντησε σε όλα και δεν “απειλήθηκε” καν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, η οποία και ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό 99-80.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε έτσι να πετύχει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στη Euroleague και να “αναρριχηθεί” στην κατάταξη της διοργάνωσης, έχοντας πια ρεκόρ 4-6, έναντι 3-7 των Γερμανών.

Περισσότερα σε λίγο…

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ