Βουλή LIVE: «Η Ώρα του Πρωθυπουργού» – Ο Μητσοτάκης απαντά σε Τσίπρα και Γεννηματά


Στην Ολομέλεια της Βουλής προσέρχεται σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα για την διαφθορά και της Φώφης Γεννηματά για την διαχείριση του Προσφυγικού- Μεταναστευτικού.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα κληθεί να απαντήσει στον στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ερώτηση για το θέμα «Επιεικής στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς», με το συγκεκριμένο ζήτημα να έχει αποτελέσει και στο παρελθόν επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εναντίον του κυβερνώντος κόμματος.

Παράλληλα, επί τάπητος θα τεθεί και το μεταναστευτικό – προσφυγικό, καθώς η κυρία Γεννηματά θα θέσει ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ,με τίτλο «Τα νησιά μας και όλη η ελληνική κοινωνία εκπέμπουν SOS». Αυτό, στον απόηχο των μέτρων που ανακοίνωσε, την Τρίτη, η κυβέρνηση σε σχέση με τις περιοχές, όπου θα λειτουργήσουν κλειστές δομές, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες δομές σε νησιά του Αιγαίου.

Παραλλήλως, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να σηκώσει και το θέμα της ερμηνευτικής δήλωσης που ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο άρθρο 86 περί ευθύνης Υπουργών.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ζητεί από τον πρωθυπουργό να εξηγήσει αναλυτικά το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού- μεταναστευτικού ζητήματος και εάν θα επιμείνει στην πιστή εφαρμογή της ευρωτουρκικής συμφωνίας.

ΔΕΙΤΕ LIVE:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ