Μπογδάνος για Μπακογιάννη: Αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Τα όσα είπε πρόσφατα η Ντόρα Μπακογιάννη, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του Θάνου Πλεύρη σχετικά τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου, δεν τα… άκουσε «καλά» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα «απάντησε» στη Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας πως μπορεί να δίνει συμβουλές αλλά όχι να… τραβά αυτιά.

Click4more: «Άδειασμα» Μπακογιάννη σε Κυρανάκη – Πλεύρη για τη στήριξη στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου

Το βράδυ της Πέμπτης (21.11.2019) ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε σε εκπομπή του Kontra και όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη αποφάσισε να τη… νουθετήσει! Και είπε, δυο φορές μάλιστα, πως τα… αυτιά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας τα τραβάει μόνο ο πρόεδρός της.

«Η κα Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις. Μπορεί να αξιοποιεί την μακρότατη, υπερπολυετή της εμπειρία δίνοντας φιλικές συμβουλές. Μπορεί να συμμετέχει σε έναν έντονο ιδεολογικό διάλογο μιας παράταξης που εκτείνεται από το αριστερογενές κέντρο μέχρι τον συντηρητικό νεοφιλελευθερισμό. Αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης» είπε.

Πρόσθεσε δε πως «αυτή είναι η αντίληψή μου για τα πράγματα και πιστεύω ότι θα συμφωνήσει και η κα Μπακογιάννη. Συμβουλές ναι, προτροπές ναι, ιδεολογικό διάλογο βεβαίως, εξαιρετικά χρήσιμη η φωνή της κας Μπακογιάννη. Αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι πρέπει και έτσι γίνεται.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ